Kunst om Dalfsen

DALFSEN – Op 4 en 5 mei staat het Vechtdal weer in het teken van de kunst. De Stichting –kunst om dalfsen- heeft weer een heleboel enthousiaste kunstenaars bijeen gebracht voor een bont koloriet evenement.  Pottenbakkers, edelsmeden, schilders, beeldhouwers, muzikanten, textielbewerkers, etsers, aquarellisten, portretschilders en houtbewerkers zijn allemaal weer een jaar lang aan het werk geweest en willen enthousiast hun nieuwe werk tonen. Op 49 kunstpunten kan men van 10.00 tot 17.00 uur kunst bekijken, genieten, een praatje maken met de kunstenaar, kunst kopen of gewoon de kunst afkijken.

Het thema van het weekend is; Water als kunst, kunst als water. Diverse kunstpunten bouwen leuke evenementen/ kunstwerken rondom dit thema. Voor groot en klein wordt het een inspirerend weekend. Zaterdagmorgen om 09.30 uur zullen de voorzitter Wim Flapper en wethouder Klaas Agricola officieel het weekend openen (misschien wel met regenlaarzen)  in de Westermolen. De kunstenaarsgroep; de Kamerata, exposeert met foto’s in de Westermolen.

Op diverse plaatsen is de kleurrijke brochure van KunstomDalfsen te verkrijgen. Tijdens openingstijden van het oude postkantoor kunt u bij Carla Bohnert ook een exemplaar ophalen. Alles is ook te lezen op www.kunstomdalfsen.nl.

Artikel delen: