Flitsend einde seizoen dames Toyota Dalvo

Flitsend einde seizoen dames Toyota Dalvo

DALFSEN – Het competitieseizoen is ten einde voor Toyota dames 1 van Dalvo. Afgelopen zaterdag ontving het team de kampioen Steevast uit Steenwijk, voor de laatste wedstrijd van het seizoen.Hoewel de eindstand in de eerste klasse voor de wedstrijd al vast stond, was de wedstrijd voor aanvang absoluut nog niet gespeeld. De eerste set werd overtuigend gewonnen door de dames van Dalvo met 25-19 en het vertrouwen om de wedstrijd te winnen werd groter.

Steevast kwam in de tweede set meer in de wedstrijd en beide teams gingen gelijk op. Een zenuwslopende set die nipt werd gewonnen door de dames uit Steenwijk met 28-30.

Hoewel de Dalvo dames een goede wedstrijd stonden te spelen gaf de kampioen in de derde set nog meer weerstand en werd ook deze set verloren met 25-20.

De dames gaven zich nog niet gewonnen, na een stevige peptalk van trainer/coach Johnny Kodden werd met frisse moed gestart aan de vierde set. Het werd een behoorlijke strijd waar beide teams weer gelijk op gingen in de punten. Aan het einde van de set leek de wedstrijd gewonnen door de kampioen maar de Toyota dames kwamen sterk terug en wonnen met 26-24.

Een gelijke stand in sets en dus een vijfde set om de wedstrijd te beslissen. Vastbesloten om het seizoen flitsend af te sluiten stapten de dames van Dalvo weer het veld op. En met succes, de laatste set werd met 15-11 knap gewonnen. De Toyota dames 1 zijn geëindigd op de vierde plek in de eerste klasse, een prima prestatie na een rommelig begin van de competitie.

 

Volgend seizoen

De dames richten zich nu op het nieuwe seizoen die vanaf september van start gaat in de Trefkoele+. Hiervoor zijn ze nog wel op zoek naar nieuw talent! Ben jij diegene die het eerste dames team kan versterken? Kom eens meetrainen, kijk voor meer info op ww.dalvo.nl.

Foto's 4
Flitsend einde seizoen dames Toyota Dalvo
Flitsend einde seizoen dames Toyota Dalvo
Flitsend einde seizoen dames Toyota Dalvo
Artikel delen: