10 miljoenste, het komt er aan, meedoen kan vanaf nu!

DALFSEN – De kijkcijfers van Dalfsennet zijn gigantisch. Al van af januari hebben we er al weer 2 miljoen bij kunnen tellen. Eén dezer dagen hebben we de 10 miljoenste. Daar willen we wel even bij stil staan. Robert gaat een plannetje in elkaar zetten , je mag op dat invulformulier je mailadres invullen en raden wanneer de 10 miljoenste bezoeker te voorschijn komt. Hij gaat dat achter de schermen allemaal regelen, en u gaat er mogelijk met een prijs vandoor.Dus hou deze site in de gaten en doe dan mee als het zo ver is. Het kost u niets. Deelnemen kan door linksboven in de site te klikken bij “10 miljoen”.

Handelsonderneming M. Maats uit Dalfsen van *Parkshop Besthmenerberg in Ommen wil ook graag iets doen ( Maar de snelheid overvalt hem ook) Hij biedt aan : Een BBQ met briketten.

Schoonheidspraktijk Mooi Bij Daniëlle (nieuw in Dalfsen) geeft een Dr. Hauschka ontspanningsbehandeling ter waarde van € 65,00 weg.1,5 uur relaxen voor deze prijswinnaar. | 0529-769044 | info@mooibijdanielle.nl

Partycentrum Het Boskamp geeft 2 bonnen voor gebruik van 1 uur van de prachtige elektrisch aangedreven fietstaxi (op reservering) er kunnen 3 personen mee.

Dalfsennet gaat een aantal CD’s kopen van het nieuwe gemeentelied van Dalfsen en die weer verloten.

Zelfs Heinose ondernemers doen mee, (want ook daar wordt veel nar Dalfsennet gekeken) Wij, (Arnold Besten) vanAgro Service Salland stellen 500 paaseieren beschikbaar, eventueel in termijnen af te nemen.

Vermoedelijk komen nog meer ondernemers te voorschijn die ook nog wel wat willen doen. Voor een linkje op deze site zijn ze vaak wel te porren.(of niet).

 

Artikel delen: