Buitenlandse autokopers bestolen door neppolitie

Buitenlandse autokopers bestolen door neppolitie

Twee Roemeense autokopers zijn maandag 14 april door neppolitiemensen van een aanzienlijk geldbedrag bestolen. De politie stelt een onderzoek in en vraagt tips. De twee autokopers reden omstreeks 18.30 uur op de A 50 richting Zwolle. Op een gegeven moment kwam er een zwarte Audi met een zwaailicht naast hen rijden.

De Roemeense mannen werden gedwongen de A50 bij Heerde te verlaten en kwamen uit op de Kamperweg. Hier werden hun paspoorten en geld gecontroleerd. Tijdens deze controle ging men er plotseling met het geld vandoor.

 

Neppolitie

 

De twee autokopers reden omstreeks 18.30 uur op de A 50 richting Zwolle. Op een gegeven moment kwam er een zwarte Audi met een zwaailicht naast hen rijden. De Roemeense mannen werden gedwongen de A50 bij Heerde te verlaten en kwamen uit op de Kamperweg. Hier werden hun paspoorten en geld gecontroleerd. Tijdens deze controle ging men er plotseling met het geld vandoor.

 

Overstuur

 

De Roemenen waren behoorlijk overstuur en klampten een wandelaar aan. Deze belde de politie en er werd direct een onderzoek ingesteld. Ook werden er enkele tweets verstuurd, maar dit leverde nog geen aanhoudingen op. De politie vraagt tips over de zwarte Audi A 4 die in de A50 richting Zwolle of Apeldoorn is weggereden. In de auto zaten drie blonde mannen.

 

Artikel delen: