7 mei inloopavond aanpak kruising Poppenallee-Rechterensedijk

DALFSEN – Rotonde voor betere bereikbaarheid en meer veiligheid route station-Dalfsen. De provincie Overijssel en de gemeente Dalfsen organiseren op woensdag 7 mei een inloopavond over het plan voor de nieuwe rotonde Poppenallee-Rechterensedijk-Stationsweg in Dalfsen. De inloopavond vindt plaats van 18.30-20.00 uur in de foyer van het gemeentehuis van Dalfsen, Raadhuisstraat 1.

Vertegenwoordigers van de provincie en de gemeente zijn dan aanwezig om een toelichting op het plan te geven en om vragen te beantwoorden.
De provincie Overijssel en de gemeente Dalfsen vinden het belangrijk dat iedereen zich gemakkelijk, veilig en vlot kan verplaatsen. Daarom werken beide overheden op veel plaatsen aan de verbetering van de wegen. Een van deze wegen is de N757 (Poppenallee) bij Dalfsen. Op deze weg willen de provincie en de gemeente de doorstroming en verkeersveiligheid van het station naar Dalfsen verbeteren door het aanleggen van een rotonde. De rotonde krijgt aftakkingen naar de Rechterensedijk en de Stationsweg. Verder komt er een fietspad aan de westzijde van de Poppenallee, zodat ook voor fietsers de route van Dalfsen naar het station wordt verbeterd.
De planning is dat de werkzaamheden in september/oktober 2014 plaatsvinden. De gemeente Dalfsen financiert het project, mede met behulp van een provinciale subsidie.
Kijk voor meer informatie op www.bereikbaar.overijssel.nl. Dit is een gezamenlijk persbericht van de provincie Overijssel en de gemeente Dalfsen

Artikel delen: