Dorps pleinfeest

Dorps pleinfeest

HOONHORST – Op zondag 10 augustus a.s. viert Hoonhorst gezamenlijk de zomer. Waar kan dat beter dan op de meest centrale plek van ons mooie dorp; het Dorpsplein!! Vanaf 15:00 bent u van harte welkom voor een hapje, een drankje, leuke muziek en een boel gezelligheid.
Naast onze eigen DJ Ronny kunt u ook gaan genieten van een optreden van “Duo Splendid” bestaande uit Annemiek Koning en Rene Elenbaas. U vraagt, zij spelen! Beide zingen onder begeleiding van een acoustische gitaar. De absolute vocale blikvanger bij duo Splendid is Annemiek. Met haar ruime ervaring in o.a top-40, bruiloftsbands, met diverse orkesten en zelfs een heuse big-band, komt zij ook in deze minimale bezetting helmaal tot haar recht. Op zang en twaalfsnarig gitaar: Rene (alias Gangmakertje) Sinds jaren een welbekende naam in het muzikantencircuit. Rene is een muzikale duizendpoot bij wie het entertainen in het bloed zit.
Verder wordt de winnaar van de Sproeifeest Ballonnenwedstrijd bekend gemaakt en onthullen we het carnavalsthema voor 2015. Voor de kinderen is Marleen Schrijver van de ‘Dolle Deel’ aanwezig met diverse leule activiteiten. Ook is er een springkussen om je lekker uit te leven. Met veel leuke muziek, een gezellige sfeer en hopelijk veel zon wordt dit hopelijk weer een onvergetelijk zomers feestje om eens even na te praten over de vakantie. Dus kom 10 augustus naar het dorpsplein in Hoonhorst, de toegang is gratis.
Wij wensen u een heerlijke zomervakantie toe!

Artikel delen: