Heino Vocaal zingt: Ook tijdens de Pompdagen!

Heino Vocaal zingt: Ook tijdens de Pompdagen!

HEINO – Het koor ‘Heino Vocaal’ o.l.v. Joan Jonkman zingt tijdens het ‘Daggie Old Heino’ komende zaterdag. Genoemd koor heeft een stand aan de Dorpstraat zo ongeveer ter hoogte van de Brinkweg. Aldaar zullen ook een aantal liederen ten gehore worden gebracht. ‘Heino Vocaal zingt om 11.30 u. en 12.30 u. Naast de stand van dit Heinose koor is het ook één en al muzikaliteit. Hier wordt de aandacht gevestigd op de 4e Open Muziekestafette Heino welke zal plaatsvinden op vrijdagavond 3 oktober en zaterdag 4 oktober met maar liefst 43 optredens.
De repetities van ‘Heino Vocaal’ zijn inmiddels weer begonnen. Er wordt iedere maandagavond gerepeteerd in ‘de Herenbrink’ van het Woolthuis vanaf 19.30 u. Nieuwkomers zijn van harte welkom.
Er is nog veel meer muziek in Heino. Zaterdagmiddag is ook het korenfestival in de Hervormde kerk vanaf 13.30 u. met m.m.v. Gezelligheidskoor ‘de Pompedoers’uit Heino. Smartlappenkoor ‘Heerlijk Leed’ uit Emmen en Shantykoor ‘de Stuwzangers’ uit Vilsteren. ‘De Stuwzangers’ beginnen als eerste om 13.30 u. Ieder koor heeft 2 optredens van 30 minuten.
Het Gregoriaanse koor zingt vanaf 13.00 u. in de RK Kerk.

 

Artikel delen: