Milon Cirkel geïnstalleerd.

Milon Cirkel geïnstalleerd.

DALFSEN – Kontrast Sport en Wellness in Dalfsen heeft de afgelopen maanden de Milon Cirkel geïnstalleerd. Deze cirkel bestaat uit 12 hypermoderne fitnesstoestellen voor het effectief verbeteren van kracht en conditie. Het circuit wordt centraal gestuurd, deelnemers kunnen elk moment van de dag starten, 7 dagen per week.

Gestuurd met chipkaart
Het bijzondere aan de toestellen is, dat deze na een eerste instelronde altijd de ideale posities innemen van elke individuele sporter. Men kan dus niet verkeerd gaan zitten of de bewegingen foutief uitvoeren. Zo wordt de training eenvoudig en veilig gemaakt voor elke deelnemer, ook wanneer men al lange tijd niet meer aan sport heeft gedaan.

Meer resultaat in minder tijd
Een ander belangrijk verschil met de bestaande apparatuur is, dat de spieren excentrisch getraind worden, dat wil zeggen dat de teruggaande beweging zwaarder kan worden ingesteld dan de heengaande beweging. Hierdoor kan er effectiever worden getraind.
Met slechts 2 rondes op dit circuit is men in 35 minuten klaar met de hele training. Met slechts één training per vijf dagen krijgt men de spiermassa weer terug zoals we die hadden toen we twintig waren. Dit is ideaal voor mensen met weinig tijd, die snel resultaat willen zien.

Afslanken wordt makkelijker
Door de extra spiermassa wordt de verbrandingsmotor van ons lichaam opgevoerd, zodat er meer brandstof wordt aangesproken, ook in rust; spieren verbranden in rust bijna 15 keer zoveel brandstof dan vetweefsel. Met kleine aanpassingen van het voedingspatroon, eventueel ondersteund door de gewichtsconsulente van Kontrast, zal het gewicht afnemen. Ditmaal zal de spiermassa tijdens het afvallen niet afnemen, zoals bij de meeste diëten het geval is, maar zal er alleen vetmassa verdwijnen, terwijl de spiermassa juist toeneemt door de trainingen. Omdat spieren veel minder ruimte innemen dan vetweefsel en door de herstelde natuurlijke spiertonus is de verandering van het figuur al binnen enkele maanden spectaculair.

Trainen voor je gezondheid
De Nederlandse Beweegrichtlijn schrijft voor, dat we 5 dagen per week een half uur moeten bewegen. Hiervan moet op twee momenten per week 20 minuten conditioneel worden getraind en moet men daarnaast 2 maal per week krachtoefeningen doen.
Onderzoek heeft uitgewezen, dat dit het risico op het krijgen van meer dan 40 verschillende chronische aandoeningen in sterke mate vermindert. Door goed te bewegen blijft men gezonder, leeft men langer en blijft men langer fit, ook op hogere leeftijd.
De laagdrempelige trainingen op de Milon Cirkel biedt de mogelijkheid om op een veilige manier aan de Nederlandse Beweegrichtlijn te voldoen, ook wanneer men nog nooit aan fitness heeft gedaan.

Gratis proefmaand en resultaatgarantie
Iedereen, die wil kennismaken met de nieuwe Milon Cirkel kan vanaf nu een maand gratis komen trainen. Bij de eerste afspraak worden de toestellen ingesteld en kan men direct aanvangen met de eerste training. Wanneer men na de proefmaand besluit om lid te worden, krijgt men resultaatgarantie. Is men na drie maanden trainen op de Milon cirkel niet tevreden over het behaalde resultaat, dan krijgt men het betaalde lidmaatschapsgeld gewoon terug.
Belangstellenden kunnen zich telefonisch aanmelden voor de proefmaand op 0529-434447 of zich online aanmelden op www.kontrastdalfsen.nl.

 

Artikel delen: