Christelijk Mannenkoor naar Dalfsen: 13 sept.

Christelijk Mannenkoor naar Dalfsen: 13 sept.

DALFSEN – DEN HAM – Christelijk Mannenkoor Beilen zoekt de provinciegrenzen op. In het weekend van 13/14 september is het in heel Nederland weer Open Monumentendag en het thema voor 2014 is Op reis. In de lijn van een goede traditie benut het Christelijk Mannenkoor Beilen deze gelegenheid opnieuw om op zaterdag 13 september in twee monumentale kerken, dit keer in de provincie Overijssel, een kort concert te geven. In de voorafgaande jaren werd tot vijf keer toe met veel succes de provincie Groningen bezocht tijdens de monumentendagen.
Gestart wordt in de Hervormde Kerk in Den Ham waar om 13:30 uur een miniconcert wordt gegeven. Vervolgens vertrekt het koor naar de Grote Kerk in Dalfsen waar om 15:00 uur een optreden volgt. Het Christelijk Mannenkoor Beilen bestond in 2013 45 jaar en verzorgt veel optredens, voornamelijk in de noordelijke provincies.
Sinds vorig jaar staat het mannenkoor onder leiding van dirigent Wim van Lenthe uit Dalfsen en wordt op de piano begeleid door Viola Land uit Roden. Het koor hoopt van harte u zaterdag 13 september aanstaande op een van de genoemde locaties te mogen begroeten.

 

Artikel delen: