Start van de competitie

DALFSEN – Dinsdag 16 september, met twee nieuwe speelsters in de selectie vertrok Toyota DS1 vroeg in de avond naar Emmeloord. De dames van volleybalvereniging Dalvo komen, net zoals vorig jaar, uit in de 1e klasse.

Trainer/coach Johhny Kodden stelde zijn vaste basis van vorig jaar op en de eerste set ging van start. Een overtuigend begin van de wedstrijd resulteerde al gauw in een mooie voorsprong voor de Toyota dames. Hierdoor kwam er ruimte ook om de nieuwe speelsters mee te laten draaien in de wedstrijd. Met een goed samenspel en mooie individuele acties werd de eerste set gewonnen met 18-25.

Dit spel zette door in de tweede set. Mede door een reeks krachtige services aan het einde van de tweede set, werd ook deze set gewonnen met 17-25.
De derde set kwamen de dames van v.c. Emmeloord meer in de wedstrijd. Het spel van Dalvo werd slordiger en de puntentelling ging gelijk op. Uiteindelijk werd de derde set toch gewonnen met een klein verschil; 22-25.
De wedstrijd was met 3-0 in ieder geval beslist, maar Emmeloord gaf zich nog niet gewonnen. Toyota DS1 ging meer fouten maken, servicefouten en slordig teamspel. Helaas ging de vierde set met 25-20 naar de thuisploeg. Eindstand 1-3.

Vier punten gingen mee terug naar Dalfsen, een mooie start van de competitie. De volgende wedstrijd wordt volgende week vrijdag gespeeld in Zwolle, om 19:30 uur gaat de wedstrijd tegen C.S.V. DS2 van start in het Deltion College.