Bibliotheek bedankt trouwe leden :

DALFSEN – Op vrijdag 26 en zaterdag 27 september is er Open Huis van Trefkoele+ Met een prachtig programma, zie daarvoor: http://www.trefkoele.nl/trefkoele+/trefkoele+.php

Een mooi moment om ook de Bibliotheek te bezoeken. De Bibliotheek wil de trouwe leden bedanken voor hun steun in de afgelopen maanden. Ondanks de geringe openingsuren en de beperkte collectie die geplaatst kon worden op de tijdelijke locatie in het gemeentehuis, zijn veel klanten de bibliotheek blijven bezoeken. Voor de eerste 200 leden die zich tijdens het Open Huis met hun bibliotheekpas én een legitimatie melden aan de balie van de bibliotheek, ligt een cadeau klaar.

De Bibliotheek Dalfsen is vernieuwd en daar willen wij iedereen die nog geen lid is kennis mee laten maken! Daarom mag u nu drie maanden lang gratis en vrijblijvend gebruik maken van de Bibliotheek. Laat u verrassen door onze actuele en bijzonder diverse collectie: boeken, e-books, films, tijdschriften, er is altijd iets dat bij u past.
Met uw lidmaatschap van de Bibliotheek heeft u toegang tot de grootste collectie van Nederland. Bent u juist op zoek naar een specifiek boek? Dat kunt u gratis reserveren vanuit huis via onze website en vervolgens ligt het dan voor u klaar in de Bibliotheek. Daarnaast krijgt u op vertoon van uw pas ook nog korting bij o.a. diverse musea en attractieparken.
Zo haalt u nog meer voordeel uit uw pas.
Kom in de actieperiode (22 september 2014 t/m 25 oktober 2014)
naar de Bibliotheek en haal de gratis proefpas. De actie geldt alleen voor nieuwe leden van de bibliotheekvestiging Dalfsen.
Benieuwd naar de nieuwe Bibliotheek in de Trefkoele+? Kom langs en word drie maanden GRATIS lid! Lees meer op www.bibliotheekdalfsen.nl/gratisproefpas

 

Artikel delen: