‘De Moord in de Kapsalon’ gaat in premiere bij Zoom Out

‘De Moord in de Kapsalon’ gaat in premiere bij Zoom Out

HEINO – 29 april 2014 leek het centrum van Heino heel even op een klein Hollywood: allemaal cameramensen, mensen die wat zenuwachtig op en neer liepen, cameraman hoog op een ladder, diverse attributen bij zich en een paar mensen van de pers! Wat was er aan de hand: er werden opnames gemaakt voor de film De Moord in de Kapsalon. Voor VC Zoom Out een enerverende, leerzame én leuke middag.

Nu is de film gemonteerd en is het hoog tijd voor een première. De Première van De Moord in de Kapsalon is op 24 november in clublokaal van Zoom Out in sporthal Hoogerheijne aan de Brinkweg in Heino, aanvang 19.30 uur.

“Alle deelnemers kregen het gefilmde materiaal en maakten er een spannende film van. Deze films gaan we op ons jaarlijkse Clubfestival vertonen in het bijzijn van de cast. We verbinden er zoals altijd een wedstrijdje aan: wie maakte de spannendste film in de ogen van de jury? Zoals elk jaar is er een trofee te winnen.De jury bestaat dit jaar dus uit leden van de cast. Bent u ook benieuwd hoe de film eruit is komen te zien? U bent van harte welkom op deze avond.”, aldus de videoclub Zoom Out.

Artikel delen: