De wereld brandt, maar kinderen hebben ‘m niet aangestoken

LEMELEERVELD – De vrijwilligers van Unicef Lemelerveld blijven het werk van Unicef uitdragen en willen u allen hierbij ook uitnodigen om zaterdag 6 december het weekend van Sinterklaas, onze stand te bezoeken op het kroonplein in Lemelerveld. Als u de laatste inkopen in ons dorp doet voor het sinterklaasfeest ( want ondanks dat er helaas een winkel verdwenen is van het kroonplein is alles voor een leuk avondje gelukkig nog wel te koop in ons dorp.)

Nadat Unicef de campagne voor 2014/2015 al aangepast had naar bovenstaande, is ook giro 555 geopend voor uw bijdrage om te helpen ebola te bestrijden.

Naast de ebola in West Afrika zijn er helaas veel meer “ brandhaarden” die onze bijdrage kunnen gebruiken om de grootste nood te blussen, in Syrië, Irak en Zuid-Soedan met name voor de kinderen want “De wereld brandt, maar de kinderen hebben ‘m niet aangestoken.

Kom een kaarsje aansteken voor kinderen.

Koop bij ons een kaarsje voor sfeer op het kroonplein en voor in huis. De warmte van dat kaarsje bereikt tevens kinderen die het nodig hebben. Wij hebben ook enkele Unicef cadeauartikelen die verkrijgbaar zijn via de website bij ons om te verkopen of te bestellen. Mocht u voor Sinterklaas al een cadeautje van Unicef willen kopen kijk dan op http://shop.unicef.nl/nl/cadeaus/cadeaus-voor-kinderen/ en neem contact op met 1 van de vrijwilligers zodat u zonder bezorgkosten het artikel thuis krijgt.
Wij mogen met elkaar van ons mooie sinterklaasfeest genieten, en als iedereen een kaarsje komt aansteken of een klein cadeautje bij ons komt kopen dan kunnen kinderen die het zo hard nodig hebben hiervan meegenieten en krijgt ons Sinterklaasfeest nog meer betekenis. We zijn op het kroonplein van 10.00 tot 16.00 uur en mogelijk iets langer om de hopelijk vele lichtjes goed tot hun recht te laten komen.
De vrijwilligers, Diny Laarman, Diana Brok, Janske Grootemarsink, Trijntje Grootemarsink en Klazien Broeks tel. 06-25224012

Artikel delen: