Filmkamp voor jongeren bijna vol

Filmkamp voor jongeren bijna vol

DALFSEN – In de voorjaarsvakantie organiseert SMON Welzijn een filmkamp voor de jeugd van 12 t/m 18 jaar.  In 4 dagen tijd zal er een professionele film opgenomen worden. Esther Ris, de producer van de film (en producer van televisiezender Xite) is druk bezig met de voorbereidingen van het filmscript.
De dans-acteer& zang coaches zijn alle acts voor de première aan het voorbereiden en zullen het beste in de jongeren naar boven halen. Jongeren mogen zelf de keuze maken wat ze op het kamp willen doen. Houd je van dansen? Dan wordt je daar extra ingezet, zingen meer jou ding? Dan zou je de moviesong kunnen schrijven en zingen! Of vind het acteren voor de camera te cool? Dan mag jij dat doen!  Wil je van alles een beetje? Geen probleem, wij gaan het voor je regelen. SMON Welzijn vindt het belangrijk dat jongeren hun talent ontdekken en ontwikkelen op het kamp.

De inschrijvingen gaan goed er zijn nog enkele plekken beschikbaar.  Dus wil je je nog opgeven? Of benieuwd wat het filmkamp precies inhoudt? Ga dan naar de website: www.grenzeloosdefilm.nl

Artikel delen: