NLdoet 2015: heel Nederland doet mee

DALFSEN – Op 20 en 21 maart 2015 steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Ook bij zorgcentrum Rosengaerde gaan vrijwilligers aan de slag!

Op de twee locaties van zorgcentrum Rosengaerde (Dalfsen en Lemelerveld) worden op 20 maart a.s. diverse plekken voorzien van een onderhoud- en/of opknapbeurt. Er zijn muurtjes te sauzen, schuurtjes op te ruimen en opnieuw in te richten, balkonnetjes te schrobben en bloembakken en boombankjes te timmeren. Bij slecht weer (en/of voldoende vrijwilligers) willen we de rolstoelen en rollators van de mensen voorzien van een grondige schoonmaakbeurt en evt. technisch onderhoud.

Diverse vrijwilligers hebben zich al aangemeld, maar vele handen maken licht werk! Mocht u ook de handen uit de mouwen willen steken voor onze cliënten, nodigen wij u van harte uit. Voor aanmelding en extra informatie kunt u terecht bij team Welzijn via het algemene nummer van Rosengaerde: 0529-431541, of via de website www.nldoet.nl.

Artikel delen: