Lubertus Talen deelt taart uit. - Foto: Geert Bistervels
Lubertus Talen deelt taart uit.
Foto: Geert Bistervels

Vechtstede ondersteunt de Damitobeurs

DALFSEN – Afgelopen week werd bekend wie de Damito-consumentenbeurs gaat sponsoren als hoofdsponsor Vechtstede Notarissen verbindt naam aan Damito consumentenbeurs
Het bestuur van de stichting Damito kon tijdens haar commissievergadering van 22 april bekend maken dat zij voor de komende Damito consumentenbeurs in 2016 een hoofdsponsor heeft gevonden in Vechtstede Notarissen. De sponsorovereenkomst werd getekend door Karolien Slurink-Spijker en Rogier Lukas namens Vechtstede Notarissen en door Wim Dankelman en Ad Goudzwaard namens de Stichting Damito.
Het bestuur liet weten erg ingenomen te zijn met de bereikte overeenstemming. Vechtstede Notarissen is gevestigd op de locaties Dalfsen, Nieuwleusen en Hardenberg waar vijf notarissen en een zestal kandidaat-notarissen ieder hun standplaats hebben. Mr. Karolien Slurink-Spijker houdt kantoor aan de Bloemendalstraat in Dalfsen en mr. Rogier Lukas in ’t Olde Gemientehuus in Nieuwleusen en zij zijn als zodanig betrokken bij het hoofdsponsorschap van de Damito consumentenbeurs.
Sinds Vechtstede Notarissen in Dalfsen is gevestigd, is zij een goede bekende van de Damito consumentenbeurs. Voor de derde keer is zij als standhouder aanwezig en net als in 2010 treedt ze op als hoofdsponsor. Op de beurs van volgend voorjaar presenteert zij zich met een geheel vernieuwde stand om bezoekers te informeren over de veelzijdige dienstverlening van het notariskantoor zowel zakelijk als persoonlijk.
Na de officiële aftrap in januari jl. hebben zich al een flink aantal ondernemers aangemeld voor de beurs van donderdag 10 maart tot en met zaterdag 12 maart 2016. Op de website damito.nl is alle informatie te vinden en kan er worden teruggeblikt op de beurzen van 2010 en 2013. Zowel de organisatie als Vechtstede Notarissen hebben er zin in!

Ook de ondernemers hebben er zin in, binnenkort verschijnt op de website een lijst met ondernemers die zich inmiddels hebben aangemeld, het aantal deelnemers loopt richting de 50.
Het bestuur heeft de gewoonte om ondernemers te verrassen met een taart wanneer zij de zoveelste aanmelder zijn. Binnenkort worden de 25e en 50e aanmelder verrast met een taart. De beloning voor aanmelder nummer 5 werd bezorgd tijdens de commissievergadering van de stichting Damito. De eer viel te beurt aan Lubertus Talen van Bos Bedden uit Nieuwleusen die als lid van de standhouderscommissie aanwezig was. De taart ging niet mee naar Nieuwleusen maar werd direct aangesneden voor de hele vergadering.

Wim Dankelman overhandigde aan het begin van de vergadering de taart aan Lubertus Talen.

foto 1: Wim Dankelman
foto 2: Geert Bistervels
foto 3: Bea Slotman
foto 4: Bea Slotman

Foto's 4
van links naar rechts Wim Dankelman, Rogier Lukas, Karolien Slurink en Ad Goudzwaard  - Foto: Geert Bistervels
van links naar rechts Wim Dankelman, Rogier Lukas, Karolien Slurink en Ad Goudzwaard
Foto: Geert Bistervels
Lubertus Talen snijdt de taart aan die hij kreeg als vijfde aanmelder voor de Damitobeurs. - Foto: Geert Bistervels
Lubertus Talen snijdt de taart aan die hij kreeg als vijfde aanmelder voor de Damitobeurs.
Foto: Geert Bistervels
Lubertus Talen snijdt de taart aan die hij kreeg als vijfde aanmelder voor de Damitobeurs. - Foto: Geert Bistervels
Lubertus Talen snijdt de taart aan die hij kreeg als vijfde aanmelder voor de Damitobeurs.
Foto: Geert Bistervels
Artikel delen: