Tricklebolt speelt zijn 50ste gig op Greyhound muziek festival

Tricklebolt speelt zijn 50ste gig op Greyhound muziek festival

Ze zijn nog maar net een jaar als Tricklebolt aan de gang en de mannen met een gemiddelde leeftijd van 18 jaar uit Lemele en omstreken, spelen al hun 50ste optreden op GreyHound muziek festival!!

 

Hoe vet is dat, onze 50ste optreden bijna in onze achtertuin! Volgende week zondag spelen we om 19.30 uur de Grande Finale op het GreyHound muziek festival bij Haarle en daar zijn we natuurlijk blij mee!

 
Na een druk jaar met optredens op meerdere festivals, winnen van de Wraak van Salland en de Kunstbende, een EP uitgave, optreden op Eurosonic, het ontvangen van de Burgerbeurs van het Burger Weeshuis in Deventer zijn we nu al weer toe aan ons 50ste optreden. We hebben veel gezien en veel geleerd ondertussen; de optredens zijn nog veel dynamischer als in het begin. De muziek die we spelen is nog steeds geïnspireerd door bands uit het verleden, zoals Led Zeppelin, Deep Purple en Black Sabbath. Een stevige BluesRock sound compleet met gillend Hammondorgel. Het publiek is hier erg enthousiast over! Onze muziek moet niet alleen kloppen, de show er omheen moet natuurlijk ook entertainen. Dat gaat best lekker als we kijken naar de reacties die we kregen naar aanleiding van onze optredens op Hemelvaartsdag op Jannarok in Diepenheim en Randrock in Vriezenveen.

 
We vinden het knap dat de mannen van GreyHound muziek festival dit evenement vanuit het niets organiseren en hebben ons dan ook als een van de eerste bands aangemeld om te spelen op dit gratis festival. Dit gaat zondag 31 mei gebeuren en wij zorgen voor een spetterende afsluiter!

Facebook: Tricklebolt

Video 1
Video: Tricklebolt - Sex (Live @ Eurosonic Noorderslag 2015)
Foto's 2
Tricklebolt speelt zijn 50ste gig op Greyhound muziek festival
Artikel delen: