Zomeravondvolleybal Dalvo

DALFSEN – Vanavond was vanaf 19.30 uur in de Trefkoele+ verrassende finale wedstrijden van het 56e zomeravondvolleybaltoernooi van volleybalvereniging DALVO.
In de heren A finale zal de kampioen van 2014 KLABATS het moesten opnemen tegen het verrassend sterke POWER. Ben benieuwd wie zich de kampioen mag gaan noemen.
HINNIK en ASC `62 gaan in de heren B poule uitmaken wie volgend jaar in de heren A poule gaan spelen. De dames A finale gaat bijna traditioneel getrouw tussen KNURFT en PLAYBOYS. Zijn de Playboys sterk genoeg om Knurft van de troon te stoten??
Debutant VOLLEYMAMA`S en het geroutineerde TOUCHER gaan met elkaar de strijd aan om het kampioenschap van de dames B poule.
De debutanten FORECO en HET MOLLEYBAL TEAM moeten in de gemengde B poule uitmaken wie zich kampioen mag noemen en volgend jaar in de A poule gaat spelen.
Het is een knappe prestatie van The YOUNG ONES en TWO FOUR dat zij de finale gaan spelen in de gemengde A poule. Ik geef ze allebei evenveel kansen op het kampioenschap.
De mooie poedelprijs is voor het team MORRENHOF-JANSEN. Zij hebben het als debutant toch maar voor elkaar gekregen enkele teams wat punten af te snoepen.
Na de afloop van de finale wedstrijden reikte Wethouder Ruud van Leeuwen om ± 21.30 uur de prijzen uit en dan zit de 5e editie van het zomeravondvolleybal er al weer op. De toernooicommissie van DALVO is al weer bezig met het 57e toernooi in 2016. Wat was er dit jaar goed en wat ging er minder goed, het wordt allemaal mee genomen in de plannen.

Artikel delen: