Teambegeleider PEC Zwolle

ZWOLLE – DALFSEN – De jeugdopleiding van PEC Zwolle vertoont een spectaculaire groei in kwantiteit en kwaliteit. Het komende seizoen spelen alle teams op het hoogste of één na hoogste niveau. Om alle teams professioneel te begeleiden bij het spelen van wedstrijden zijn we voor meerdere teams op zoek naar teambegeleiders. Wil jij onderdeel uitmaken van een professionele opleiding en jouw steentje bijdragen aan de ontwikkeling van onze jeugdspelers dan is dit je kans. De teambegeleider werkt als vrijwilliger voor de jeugdopleiding en is beschikbaar op wedstrijddagen op zaterdag en bij oefenwedstrijden en toernooien.
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen richting de jeugdspelers. Daarnaast ben je organisatorisch vaardig en kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met voetbal. De functie is onbetaald, echter tegenover de werkzaamheden staat een seizoenkaart voor de wedstrijden van het eerste elftal.
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan zo spoedig mogelijk (bij voorkeur per e-mail) jouw brief met motivatie en CV naar jeugdopleiding@peczwolle.nl o.v.v. ‘vacature teambegeleider’.

Artikel delen: