Verkoop oude ansichtkaarten loont

DALFSEN – Even een berichtje over mijn verkoop van oude ansichtkaarten. Deze maand kon ik o.m. 100 euro overschrijven naar de Stichting Vrienden van Hospice Dalfsen en 40 euro naar CHOE( christelijke hulp aan Oost-Europa) En er zit nog meer geld aan te komen, want kaarten die moeilijk verkocht worden, verzamel ik in een kavel voor een veiling.
Voor de vele nieuwe lezers van DalfsenNet meld ik even waar ik mee bezig ben. Ik verkoop digitaal oude ansichtkaarten die mij geschonken worden (opgeruimd staat netjes met die oude doos of dat albumpje met kaarten ). Mijn voorkeur gaat uit naar ansichten van Nederlandse plaatsen, hoe ouder hoe beter en van voor 1960. Kaarten uit het buitenland verkoop ik zelf niet, maar verzamel ik wel en die gaan naar een veiling.
De schenker bepaalt zelf waar het geld naartoe gaat. 25% van het bedrag houd ik zelf en stort dat naar een doel van mijn eigen keus.
Zo verkocht ik ook voor een Hongarije-comité en ontwikkelingswerk in Afrika.

Vragen erover? Bel 0529 – 432435, of mail lenzebouwers@hotmail.com of stop ze in de brievenbus (Kuipersweg 1-K, in DE RONDE MARKE).
De verkoop loont. En svp werp ze niet bij het oud papier.
Bij voorbaat dank voor uw aandacht, lenze l. bouwers

Artikel delen: