Dalvo speelt wisselende wedstrijd in Zwolle

Dalvo speelt wisselende wedstrijd in Zwolle

DALFSEN – Na het oranjeweekend speelde Toyota van Leussen Dames 1 gisteravond in de nieuwe sporthal van Bas Autowas D3. Dalvo begon slecht aan de wedstrijd en kwam al snel op een achterstand van 8-1.

Toch konden de dames de set naar eigen hand zetten en werd de 1e set uiteindelijk makkelijk gewonnen met 15-25. De 2e set leken de dames uit Zwolle weer sterker, aan Dalfser kant werden teveel fouten gemaakt. Tot aan het midden van de set ging het gelijk op. Hierna maakte Dalvo de set overtuigend af met 18-25.
Zwolle leek geen partij meer voor Dalvo in de 3e set. Er was weinig weerstand van de tegenpartij waardoor er al gauw een ruime voorsprong ontstond. De set werd wederom eenvoudig gewonnen met 14-25.
Onnodig veel fouten in de 4e set zorgde ervoor dat Dalvo al snel op een ruime achterstand kwam. Na de overtuigende winst in de vorige set leek ineens niets meer te lukken aan Dalfser kant. De dames kwamen later in de set nog iets terug, maar niet genoeg om met de volle punten naar huis te gaan. Met 25-20 bleef er een punt in Zwolle.

In verband met de halve finale van de Oranje dames in het EK is de eerste thuiswedstrijd afgelopen 3 oktober niet door gegaan. De eerstvolgende competitie wedstrijd is op zaterdag 31 oktober in de Trefkoele+ om 15:00 uur.

Foto's 3
Dalvo speelt wisselende wedstrijd in Zwolle
Dalvo speelt wisselende wedstrijd in Zwolle
Artikel delen: