Meisje van 14 lastig gevallen; getuigen gezocht

Meisje van 14 lastig gevallen; getuigen gezocht

ZWOLLE  – Vorige week woensdagmiddag tussen 15.30 en 15.45 uur is een 14-jarige meisje uit Zwolle door twee onbekende mannen lastig gevallen in Het Engelse Werk (park). Zij raakte daarbij lichtgewond. De politie is op zoek naar getuigen.

Het meisje liep met haar fiets in het park Het Engelse Werk en werd door twee onbekende jonge mannen in gebrekkig Engels aangesproken. Zij vroegen haar de weg naar het centrum maar werd daarbij door één van de mannen beetgepakt. De ander stak haar met een scherp voorwerp. Zij raakte daarbij lichtgewond. Het meisje sloeg van zich af waarop één van de mannen haar band van de fiets lek stak. De twee gingen er vervolgens vandoor en renden in de richting van de IJssel. Er is het volgende signalement bekend:

 

Verdachte 1

·         Getinte man

·         Ongeveer 1.70 lang

·         Tussen de 20 en 35 jaar

·         Muts van wol of andere stof

·         Rood Adidas trainingsjack met zwarte strepen op de mouw en Adidaslogo op de borst

·         Grijze kuitbroek

·         Een schoudertasje

Verdachte 2

·         Getinte man

·         Stoppelbaard

·         Ongeveer 1.90 lang

·         Tussen de 20 en 35 jaar

·         Zwarte jas met capuchon

·         Beige/bruine schoenen

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Artikel delen: