Word jij 5-ball kampioen 2015 van Dalfsen? - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Word jij 5-ball kampioen 2015 van Dalfsen?

DALFSEN – Sinds kort kent de biljartsport een nieuwe, flitsende spelsoort: het 5-ball. Het laat zich het beste omschrijven als een combinatie van biljarten en pool, waarbij de puntentelling ongeveer geleend is van de dartsport. 5-ball wordt gespeeld in sets. Het is een leuke, snelle spelvorm voor iedereen: jong en oud, groot en klein, man of vrouw.
Kennismaken met deze sport?
Ben jij benieuwd naar 5-ball? Zou jij het ook een keer willen proberen en gelijk kans willen maken op de titel 5-ball kampioen 2015 van Dalfsen? Dat kan!
Op 21, 22, 28 en 30 december 2015 organiseert Biljartvereniging De Trefkoele+ weer een open 5-ball kampioenschap. Plaats van handeling is het clublokaal van de vereniging in de Trefkoele+. In verband met de vakantie worden er zowel overdag als ’s avonds partijen gespeeld. Uw kunt uw voorkeur bij de inschrijving aangeven. Inschrijfgeld bedraagt € 5,– inclusief 1 kop koffie. Er wordt gespeeld in poules, dus je speelt altijd meer partijen.
Pak de keu op en doe mee! Geef u op en vraag vóór 10 december het inschrijfformulier aan via de mail: evert.hulleman@planet.nl. Heb je vragen? Bel dan even naar Evert op telefoonnummer 06 – 208 906 98.

Foto's 2
Word jij 5-ball kampioen 2015 van Dalfsen? - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: