Rabobank Clubkas Campagne - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Rabobank Clubkas Campagne

Ruim 400 bestuurders verenigingen en stichtingen geïnteresseerd in Rabobank Clubkas Campagne #VVS (NIEUW) Afgelopen week introduceerde coöperatieve Rabobank Vaart en Vechtstreek de Clubkas Campagne #VVS. Maar liefst 420 bestuurders van verenigingen en stichtingen lieten zich tijdens kick-off avonden in Hardenberg, Ommen en Dalfsen informeren over deze nieuwe sponsorformule van hun Rabobank. Tot 5 februari 2016 kunnen verenigingen en stichtingen die klant zijn bij Rabobank Vaart en Vechtstreek zich aanmelden om mee te doen. Rabobank stelt ruim 110.000 euro beschikbaar om het verenigings- en stichtingsleven in de Vaart en Vechtstreek bloeiend te houden.

Laat je clubhart zien
Met de Rabobank Clubkas Campagne #VVS stemmen de ruim 18.000 leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag voor de clubkas. In februari en maart voeren verenigingen en stichtingen campagne voor hun bestedingsdoel. De meest creatieve, meest jeugdige, beste digitale, beste outdoor en de campagne met dé X-factor ontvangen nog eens een bonus van 2.000 euro. Op 12 april in Dalfsen, 13 april in Hardenberg en
14 april in Ommen vinden spectaculaire finaleavonden plaats waar alle sponsorbedragen op een feestelijke manier bekend worden gemaakt. Bestuurders en hun achterban zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Wilt u uw clubkas spekken?
Is uw stichting of vereniging klant bij Rabobank Vaart en Vechtstreek? Check dan de voorwaarden om mee te doen op www.rabobank.nl/vvs. Aanmelden kan vervolgens eenvoudig online. Op de Facebook pagina Rabobank Vaart en Vechtstreek kunt u uw bestedingsdoel delen en is het laatste (leuke) nieuws te vinden.

Stemmen?
Van 10 t/m 24 maart kunnen leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek hun vijf stemmen per persoon (maximaal twee stemmen op één vereniging of stichting) uitbrengen. Bent u klant, maar nog geen lid? Word dan met een aantal muisklikken lid via www.rabobank.nl/vvs. Doet u dat vóór 12 februari, dan kunt u nog meestemmen. Lid worden is kosteloos, brengt geen verplichtingen met zich mee en biedt u leuke aanbiedingen.

Bloeiend vereniging- en stichtingsleven
Jeroen Broeknellis, directievoorzitter Rabobank Vaart en Vechtstreek: “Als coöperatieve bank geloven we in de rol van het stichtings- en verenigingsleven om onze lokale omgeving bloeiend te houden. Met deze nieuwe sponsorformule willen we op een transparante manier sponsorgelden inzetten en verenigingen helpen hun zichtbaarheid te verhogen en lidmaatschappen te vergroten. De opkomst bij de kick-off bijeenkomsten afgelopen week was overweldigend! Ik wens iedereen alvast veel succes en lol met campagne voeren.”

Informatie over de Rabobank Clubkas Campagne #VVS is te vinden op www.rabobank.nl/vvs en op de Facebook pagina van Rabobank Vaart en Vechtstreek.

Er doen nog al wat verenigingen en stichtingen mee, dus zorg dat je lid wordt om straks te kunnen stemmen. Wat wij zoal weten wie er mee gaan doen is Plaatselijk belang Oudleusen. De Stuwzangers uut Vilsteren, Muziekvereniging Polyhymnia uut Lemelerveld en ook de stichting Dalfsennet uut Dalfsen. Er zullen er vast wel meer zijn, maar die zijn bij ons nog niet bekend.

Artikel delen: