Top Volleybal in Lemelerveld - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Top Volleybal in Lemelerveld

LEMELERVELD – Volleybalvereniging de Bevers Lemelerveld organiseert a.s. zaterdag 13 februari de Halve finales voor de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen. A.s zaterdag vinden de halve finales voor de NOJK plaats op Sportpark Heidepark te Lemelerveld.

De NOJK is het belangrijkste jeugdtoernooi dat de Nevobo organiseert. Deelname staat open voor alle verenigingen. Clubs nemen deel met gelegenheidsteams die zo sterk mogelijk worden samengesteld. Vaak doen jeugdspelers mee die al uitkomen in seniorencompetities en de landelijke divisies.
De 10 meisjes A en 8 meisjes CMV teams die zich hebben weten te plaatsen voor deze halve finale gaan in een onderlinge strijd bepalen welke teams er door mogen naar de hele finale.

Wilt u topklasse jeugdvolleybal zien kom dan a.s. zaterdag kijken in Lemelerveld en moedig de A meisjes van de Bevers aan. Entree is vrij toegankelijk Onze A meiden spelen om 9. 45 uur tegen Ecare Apollo 8, 12.00 uur Tornado Geesteren, 14.00 uur Impala, 16.00 uur Taurus en om 17.15 uur  volgt naar we hopen de kruisfinale.

Foto's 2
Top Volleybal in Lemelerveld - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: