DalfsenNet in een nieuw jasje

DalfsenNet in een nieuw jasje

Binnenkort zal deze site in een nieuwe look verschijnen. Op de achtergrond hebben we hard gewerkt om de techniek te verbeteren, want deze staat nooit stil. Nu is de site ook goed te bekijken op telefoon en mobiel en zijn we klaar voor de uitbreiding naar vacatures en familieberichten.

Lees verder »

Vogelvereniging houdt jaarlijkse vogelshow

Vogelvereniging houdt jaarlijkse vogelshow

Ook dit jaar organiseren “De Vogelvrienden” in Dalfsen een grote vogelshow. Veel vogels als kanaries, tropen, parkieten, papegaaien, Europese cultuurvogels, grondvogels, en verschillende vruchten- en insecteneters zijn door een groot aantal enthousiaste leden ingeschreven en zullen in de nieuwe Trefkoele+ hun opwachting maken.

Lees verder »

Chinees in Oudleusen te koop

Chinees in Oudleusen te koop

Meneer en mevrouw “Ni Hoa” draaien al 21 jaar het Chinese restaurant in Oudleusen en nu hij dit jaar 60 is geworden wordt het tijd om te stoppen als kok. Mevrouw Ni Hoa verteld: “Ik kan me niet meer herinneren dat we met ons 2 op vakantie zijn geweest, het was altijd werken. We willen nu genieten van ons beide”.

Lees verder »

Activiteiten en kantoor Welzijn Ouderen Dalfsen gesloten

DALFSEN – In verband met de komst van Koning Willem Alexander naar de Trefkoele+ te Dalfsen op donderdag 13 november 2014 zullen de volgende activiteiten van Landstede Welzijn Ouderen niet doorgaan: op woensdag 12 november is er geen recreatief bridge, nieuwsgroep, computercursus, computerinloop, jokeren. Op donderdag 13 november zijn eveneens de activiteiten afgelast. Ook de soos is niet geopend.

Lees verder »

Waterschap Groot Salland sluit sluizen

Waterschap Groot Salland sluit sluizen

ZWOLLE – Op donderdag 30 oktober plaatste het Waterschap Groot Salland schotbalken in de sluizen rondom Zwolle. Dit gebeurt ieder jaar om deze sluizen voor de komende winterperiode extra bescherming te geven tegen hoogwater. Begin april, aan het einde van het stormseizoen, worden de schotbalken weer verwijderd.

Lees verder »

Uitslagen biljartclub “de Trefkoele” week 44

DALFSEN – Het eerste team ontving maandagavond de mannen van Tholen 1 uit Emmeloord. Evert Jan Holsappel beet het spits af tegen Jack Vermuë. Beide spelers zijn goed voor 85 caramboles. Maar weer was het Holsappel die de wedstrijd het beste in de hand hield. Niet spectaculair maar wel degelijk. In 35 beurten en een moyenne van 2.428 pakte hij de eerste twee punten. Vermuë, die moeite met de gladde vloed had, kwam er wel 37 tekort.

Lees verder »

Zaterdag weer IJhorster markt

IJHORST – Nog 2 keer dit jaar is de IJhorster markt. Op elke eerste zaterdag van de maanden april t/m december wordt aan de Burgemeester Van Wijngaardenstraat een mix van antiek-, rommel-, waren- en streekmarkt gehouden. Van 08:00 tot 12:00 uur kun je rondkijken en kopen.

2 inbraken in Ommen

2 inbraken in Ommen

OMMEN – Gisteren waren in de avonduren 2 woninginbraken, aan de  Groenling  en Doormanstraat in Ommen. De buit bestaat uit sieraden. Wie heeft wat gezien? Neem dan contact op met de politie.

Creatieve markt Kulturhus de Mozaïek

LEMELERVELD _ Vrijdag 31 oktober van 15.00 uur tot 20.00 uur wordt er wederom een creatieve markt georganiseerd in Kulturhus de Mozaïek. Net als vorig jaar zal het een markt zijn met hobbyisten en professionals die hun creatieve werk laten zien en verkopen. Hiervoor roept de werkgroep deelnemers op die met hun creatieve werk op de markt willen staan.

Lees verder »

Vanavond laatste bijeenkomst verandering zorg Dalfsen

DALFSEN  – Laatste bijeenkomst veranderingen in de zorg in Dalfsen.De gemeente hoopt veel inwoners  te begroeten . Vanavond vindt de laatste bijeenkomst over de veranderingen in de zorg plaats in de Trefkoele+ in Dalfsen. Van 19.30 uur tot 21.00 is iedereen van harte welkom. Tijdens deze bijeenkomst worden inwoners en professionals door medewerkers van de gemeente Dalfsen geïnformeerd over de gevolgen van de nieuwe taken op het gebied van Jeugdhulp, Wmo 2015 en de Participatiewet.

Lees verder »