Huis van de maand

In een klein stuk bos aan de noordzijde van het dorp Dalfsen ligt de Rosengaardeweg. Hier staan diverse vrijstaande woningen met eveneens verschillende bestemmingen zoals permanente bewoning en recreatieve bestemming. Het bos ligt tussen de landerijen aan de verbindingsweg van Zwolle naar Ommen. Middels een fietstunnel is het centrum van Dalfsen snel te bereiken.

Rosengaardeweg 17 Dalfsen, € 375.000,- k.k.

Deze totaal verbouwde woning staat op een perceel van ca. 3630m² met een permanente woonbestemming en is omringd door een praktisch aangelegde onderhoudsarme bostuin.

Twee opritten met parkeergelegenheid en het straatwerk rondom de woning is nieuw aangelegd. De gehele tuin is dit voorjaar uitgegraven, doorgespit, opgehoogd, uitgevlakt en heeft nieuw speciaal gras. Een grindpad loopt door tot ver achter in de tuin. Dit is gefundeerd voor zwaar materieel om bijvoorbeeld bomen te kunnen rooien.

De woning is in 2016 geheel verbouwd en ge-update naar de normen van nu met een strakke en sfeervolle uitstraling. Ook de hemelwaterafvoer (zinken goten) en riolering naar IBA (geleegd) zijn vernieuwd. De gehele elektrische installatie en meterkast en de CV-installatie zijn opnieuw aangelegd. Er is zowel binnen als buiten niet bezuinigd op de gekozen materialen en het vakkundig aanbrengen hiervan.

De entree ligt aan de voorzijde. Via de hal komt u in de gezellige woonkamer met moderne inbouwkeuken. Hier is uitzicht zowel op de opritten als op de diepe achtertuin met bosrand. Een tuindeur leidt direct naar het terras. De keuken is voorzien van luxe materialen zoals granieten blad, cooker en mooi fornuis met wokbrander. Ook de vaatwasser, koelkast en afzuigkap ontbreken natuurlijk niet.

Een geheel betegelde badkamer met vloerverwarming is voorzien van dubbele wastafel met onderkast en spiegel, douche, toilet en design radiator.

De twee slaapkamers, met ruimte voor grote kledingkasten, kijken eveneens de tuin in. De hoofdslaapkamer heeft een tuindeur naar het terras. Aansluitend aan deze kamer ligt de voormalige garage. Hier staan nu de wasmachine en droger en is verder ingekleed als berging. Ook vanuit deze ruimte is de tuin te bereiken.

Een tweede grote schuur voor de grasmaaier en ander tuingereedschap kan ook als garage gebruikt worden.

Het grote terras is gedeeltelijk overkapt, waar je tot in de late uurtjes heerlijk kan zitten. Deze nieuwe houten overkapping is aan de zuidzijde open.

Achter in de tuin loopt een volgroeide bosrand tot aan de erfgrens, waarachter een weids uitzicht is over de weilanden richting Zwolle.

In deze totaal vernieuwde bungalow liggen alle vertrekken op de begane grond, waardoor het huis voor vele doelgroepen geschikt is.

Meer informatie? Kijk dan hier.

Dit huis van de maand wordt aangeboden door Goudzwaard Makelaardij. Is dit niet wat u precies zoekt? Kijk dan bij ons volledige aanbod.

Prinsenstraat 10, 7721 AJ Dalfsen
Tel. 0529 43 20 58
info@goudzwaard.nl
www.goudzwaard.nl

Foto's 4
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand