Huis van de maand

Deze mooie uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met aangebouwde garage is gelegen in de 80’er jaren wijk Ankummer Es 1. De wijk ligt nabij de ontsluitingsweg naar Zwolle en Ommen en ook het winkelcentrum, diverse scholen, sportvelden, sporthal en zwembad liggen op fietsafstand.

Bontekamp 52, Dalfsen – € 350.000,- k.k.

Dit type woning is een zogenaamde “Bongerswoning” en staat in het dorp bekend als “zeer ruime huizen met een dwarskap”.
Door de doorgetrokken kap op de garage is een extra slaapkamer met dakkapel, inpandig balkon en een aparte hobbyruimte ontstaan.
De woning is voorzien van zonwering zowel op de begane grond als op de 1e verdieping.

De woning ligt op een hoek van de straat en heeft daardoor een zijtuin met extra brede entree en oprit.

De ruime hal met toilet, meterkast en trapopgang leidt direct naar de L-vormige woonkamer met uitzicht over de straat. Een massief planken vloer, een gesloten gashaard en enkele wanden met schoonmetselwerk zorgen voor een landelijke sfeer.
Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd. De ontstane woonkeuken, af te scheiden door geïntegreerde schuifdeuren van de woonkamer, is heerlijk licht door de enorme schuifpui en dakvensters. Hier is voldoende ruimte voor een grote eethoek en apart zitje met uitzicht over de goed onderhouden achtertuin.

De moderne keuken in hoekopstelling is uitgevoerd in wit met kunststof blad en RVS inbouwapparatuur en plavuizen op de vloer met vloerverwarming. De plavuizen lopen over in het terras waardoor binnen en buiten met elkaar verbonden worden.
Aansluitend ligt de bijkeuken en de garage.

Op de eerste verdieping bevindt zich een moderne badkamer met vloerverwarming, dubbele wastafel, douche en toilet, en 4 slaapkamers, waarvan 1 boven de garage. Daarnaast ligt de hobbyruimte. Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping waar zich de 5e slaapkamer bevindt en een open bergruimte.

De schitterend onderhouden tuin biedt veel privacy en is voorzien van diverse terrassen zodat u kunt kiezen voor zon of schaduw.

Meer informatie? Kijk dan hier.

Dit huis van de maand wordt aangeboden door Goudzwaard Makelaardij.

Prinsenstraat 10, 7721 AJ Dalfsen
Tel. 0529 43 20 58
info@goudzwaard.nl
www.goudzwaard.nl

Foto's 5
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand