Huis van de maand

De Rosengaardeweg loopt door een kleinschalig stuk bos grenzend aan de noordzijde van het dorp Dalfsen. Het bos ligt tussen de landerijen aan de verbindingsweg van Zwolle naar Ommen. In dit bos staan vrijstaande woningen op zeer ruime kavels met verschillende bestemmingen zoals permanente bewoning en recreatieve bestemming. Ook enkele “oude” woonboerderijen treft u hier aan.

Rosengaardeweg 22 Dalfsen, € 475.000,- k.k.

Deze vrijstaande bungalow heeft een perceel van ca. 7360m² met een permanente woonbestemming en is omringd door een prachtig aangelegde tuin met vijverpartij. Het uitzicht vanuit de woonkamer is dan ook fraai te noemen.

Een royale oprit en mooi aangelegde tuin met perken en vijver leidt u naar de woning. Deze ligt achter op het kavel waardoor praktisch de gehele tuin vanuit de woning te zien is en de kavel optimaal gebruikt is.
De entree ligt onder een stukje overkapping, waar tevens een vlonderterras is aangelegd.

Via de entree aan de voorzijde van de woning bereikt u de woonkamer welke is voorzien van een grote schuifpui en een gezellige openhaard. De open keuken in lichte kleurstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De vloer in woonkamer, keuken en bijkeuken is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming.

De voormalige inpandige garage is omgebouwd tot kantoor en zou tevens dienst kunnen doen als slaapkamer.
In de hal met trapopgang en toilet, is tevens een luik welke toegang geeft tot de kelder.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De grote slaapkamer is voorzien van vaste kasten en wastafelmeubel, de twee (kinder) slaapkamers hebben beiden een wastafelaansluiting. Tevens bevindt zich op deze verdieping de badkamer welke is voorzien van separate douche, ligbad, wastafelmeubel en tweede toilet.

Rondom de woning zijn meerdere terrassen aangelegd. Vanuit de woning heeft u uitzicht op bos, weiland en een vijverpartij.

Kortom een zeer geschikte woning voor mensen die van het buitenleven houden!

Meer informatie? Kijk dan hier.

Dit huis van de maand wordt aangeboden door Goudzwaard Makelaardij. Is dit niet wat u precies zoekt? Kijk dan bij ons volledige aanbod.

Prinsenstraat 10, 7721 AJ Dalfsen
Tel. 0529 43 20 58
info@goudzwaard.nl
www.goudzwaard.nl

Foto's 6
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand