Huis van de maand

Deze mooie ruime 2-onder-1-kap woning met aangebouwde garage is gelegen in de 80’er jaren wijk Ankummer Es 1. De wijk ligt nabij de ontsluitingsweg naar Zwolle en Ommen en ook het winkelcentrum, diverse scholen, sportvelden, sporthal en zwembad liggen op fietsafstand.

Vilsterkamp 2, Dalfsen – € 325.000,- k.k.

Dit type 2-onder-1-kap is een zogenaamde “Bongerswoning” en staat in het dorp bekend als “zeer ruime huizen met een dwarskap”.
De Vilsterkamp loopt in een U-vorm. Het is een rustige buurt met veel openbaar groen en een groot speelveld gelegen aan de buitenzijde van de U.
Door de gunstige ligging op een hoek is er een extra ingang via de zijkant van de achtertuin. Vanuit de woonkamer is zicht op de straat met parkeervakken en openbaar groen. De woning is goed onderhouden en staat op een kavel van 319 m2.

Via de ruime hal met garderobe, toilet en trapopgang komt u in de L-vormige woonkamer welke is voorzien van een parket vloer. Door de grote raampartijen is er veel lichtinval. De lichte open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Achter de keuken ligt de bijkeuken waar de wasmachine en droger kunnen worden geplaatst. Vanuit de bijkeuken kunt u zowel de garage als de achtertuin bereiken. Ook de garage heeft een uitgang naar de achtertuin.

Op de 1e verdieping treft u de ruime overloop, 3 slaapkamers en de badkamer aan. De ruime badkamer is uitgerust met een ligbad, aparte douche, vaste wastafel en toilet.

Via een vaste trap bereikt u de 2e verdieping met overloop, bergruimte en een zolderkamer.

In de aangebouwde stenen garage is plaats voor een auto en fietsen. Er is een vocht dichte kelder/smeerput aanwezig.
De besloten achtertuin met diverse terrassen ligt op het westen waardoor u van vroeg in de middag tot zonsondergang van de zon kunt genieten.

Kortom: Een ruime woning op een prima locatie.

Meer informatie? Kijk dan hier.

Dit huis van de maand wordt aangeboden door Goudzwaard Makelaardij.

Prinsenstraat 10, 7721 AJ Dalfsen
Tel. 0529 43 20 58
info@goudzwaard.nl
www.goudzwaard.nl

Foto's 5
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand