Huis van de maand

Aan de voet van de Lemelerberg staat deze vrijstaande woning met garage op 325 m2 grond. Het dorp Lemele staat bekend om zijn prachtige omgeving met vele wandel- en fietsroutes. De berg met zijn bossen en de landerijen naar omliggende dorpen zoals Lemelerveld, Hellendoorn en Ommen trekt vele mensen naar dit gebied.

Weth. Imminkstraat 17, Lemelerveld € 235.000,- k.k.

De woning is geheel verbouwd en heeft een ruime woonkamer met aansluitend een woonkeuken. Zowel aan de voor- als achterzijde kijkt men uit over de eigen tuin en de brede straat. De straat aan de achterzijde biedt tevens een toegang tot de achtertuin, de woning en de vrijstaande garage met parkeerplaats op eigen grond.

Een hal met trapopgang en kelderkast geeft toegang tot de woonkamer en de bijkeuken. De L-vormige woonkamer met ruime zithoek is licht door de vele raampartijen. In het verlengde ligt de woonkeuken met schuifpui aan de achterzijde. Deze komt uit op het aanliggende terras.

Tevens is het toilet en een praktische bijkeuken aanwezig waar de wasmachine en droger kunnen staan. En nog voldoende ruimte is voor een extra koel- of vrieskast of kast.
De gehele begane grond is, met uitzondering van de hal, voorzien van vloerverwarming.

Boven liggen twee ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer heeft een tweede toilet, douchecabine en wastafel. Door de dakkapel is het een lichte ruimte. Verder is een grote bergzolder, boven het deel van de keuken, vanaf de grote slaapkamer toegankelijk.

De woning is verrassend ruim en door zijn ligging en de vrijstaande garage met parkeerplaats zeker aantrekkelijk voor een jong gezin.

Meer informatie? Kijk dan hier.

Dit huis van de maand wordt aangeboden door Goudzwaard Makelaardij. Is dit niet wat u precies zoekt? Kijk dan bij ons volledige aanbod.

Prinsenstraat 10, 7721 AJ Dalfsen
Tel. 0529 43 20 58
info@goudzwaard.nl
www.goudzwaard.nl

Foto's 5
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand