Huis van de maand

De Maneweg ligt aan de oever van de Overijsselse Vecht en loopt door een stuk bos. Alle woningen die aan de Maneweg zijn gebouwd staan op ruime kavels zodat ieders privacy geborgen is. Een bospad wat gedeeld wordt met aanwonenden leidt naar dit prachtige plekje. U vindt hier een oase van rust midden in de natuur.

Maneweg 8, Dalfsen – € 325.000,- k.k.

De woning is oorspronkelijk in 1960 gebouwd maar totaal gerenoveerd in 2001. De elektrische installatie is vernieuwd, er is centrale verwarming aangelegd en een gashaard (als bijverwarming). Verder is een inbouwkeuken, een bijkeuken en dubbel glas aangebracht wat volledig voldoet aan de hedendaagse normen.

Tevens is de woning in de loop der tijd goed onderhouden. Zo is het platte dak in 2015 vernieuwd en in 2014 alles geschilderd.

Het voordeel bij deze bungalow is dat alle vertrekken op een woonlaag liggen en uitbreiding tot de mogelijkheden behoord. Bovendien ligt het pand centraal op het kavel en door de aangelegde terrassen rondom kunt u zowel voor zon als schaduw kiezen.

Is uw interesse gewekt, dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging om u te laten verrassen zowel door het plekje als de woning.

Meer informatie? Kijk dan hier.

Dit huis van de maand wordt aangeboden door Goudzwaard Makelaardij.

Prinsenstraat 10, 7721 AJ Dalfsen
Tel. 0529 43 20 58
info@goudzwaard.nl
www.goudzwaard.nl

Foto's 7
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand