Huis van de maand

Sfeervolle tussenwoning met serre en werkkamer op begane grond. In de gezellige en groene woonwijk Polhaar ligt deze tussenwoning. Een ruime woning met 5 slaapkamers op de verdiepingen en een werkkamer, die voor meerdere doeleinden geschikt, is op de begane grond.  Doordat de entree van de woning aan een hof ligt is er vooral bestemmingsverkeer. Verder is er een grasveld en speeltuin voor de kleintjes aan de tuinzijde van de woning. 

Agnietenhof 25, Dalfsen, Bieden vanaf € 250.000,- 

Een voortuin met carport en houten schuur liggen aan de straatzijde zoals ook de entree. De toegang tot de werkkamer is apart en ligt naast de voordeur. De hal met toilet en nis als garderobe leidt direct naar de woonkeuken. Hier is het heerlijk toeven aan de grote eettafel. Tevens is hier de open trap naar de 1e verdieping opgesteld.

De tuingerichte woonkamer is verlengd met een serre. Dit geeft veel licht en betrekt ook de tuin volledig bij de woonkamer. Met grote schuifdeuren naar het terras wordt dit effect nog eens versterkt. De ruime en sfeervolle achtertuin met schuur en knusse overkapping heeft tevens een achteruitgang.

Op de 1e verdieping liggen 4 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een bad met douche en een tweede toilet. Op de overloop is zowel de trap vanaf de begane grond als naar de 2e verdieping af te sluiten met een deur.  De 2e verdieping heeft op de overloop een aansluiting voor de wasmachine en de droger en hier hangt de CV-ketel. Bovendien is er een behoorlijke bergruimte. De slaapkamer heeft een dakkapel en is hierdoor licht en ruim.

Samenvattend is dit een heerlijk huis voor een gezin met voldoende ruimte zowel binnen als buiten de woning.

Meer informatie? Kijk dan hier.

Dit huis van de maand wordt aangeboden door Goudzwaard Makelaardij. Is dit niet wat u precies zoekt? Kijk dan bij ons volledige aanbod.

Prinsenstraat 10, 7721 AJ Dalfsen
Tel. 0529 43 20 58
info@goudzwaard.nl
www.goudzwaard.nl

Foto's 8
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand