Huis van de maand

Op een mooie locatie staat deze ruime uitgebouwde twee-onder-een kapwoning met vrijstaande garage en carport.

Thomas a KempisLaan 7, Dalfsen, 315.000 k.k.

Deze 70’er jaren wijk staat bekend om zijn ruime opzet met veel groen en aandacht voor de kleintjes in de vorm van speeltuintjes. De locatie van deze woning is hier dan ook een goed voorbeeld van.

In de loop der jaren is deze woning voorzien van een aanbouw aan de zijkant. Deze heeft aan alle zijden glas en een schuifpui, waardoor een soort serre is ontstaan aansluitend aan de woonkamer. Naast dat de woonkamer door de grote ramen veel lichtinval heeft, komt er via de serre ook nog eens extra licht binnen.

De L-vormige woonkamer is ruim, heeft een mooi uitzicht over het plantsoen en aan de achterzijde een tuindeur naar het terras. Tevens is een keuken en bijkeuken aangebouwd. Zowel in de keuken als bijkeuken is een uitgang naar de tuin.

De aparte garage is extra breed, zodat naast een auto nog voldoende extra bergruimte aanwezig is.

Op de 1e verdieping liggen 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is geheel betegeld in neutrale kleuren en voorzien van vloerverwarming, douchecabine, wastafel en 2e toilet. Een slaapkamer heeft een eigen wastafel.
Op de 2e verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer met wastafel en een overloop met berging.

Ondanks dat de woning een goede update nodig heeft, zijn de grootte en de mogelijkheden om de ruimten weer aan de hedendaagse normen te laten voldoen, goed te overzien.

De voor- en zijtuin zijn aangelegd met vaste planten en borders. De achtertuin ligt op het zuiden en heeft veel privacy.

Aan de voorzijde ligt een gemeentelijk plantsoen met voetpad waar hoofdzakelijk bestemmingsverkeer komt. De woonomgeving is rustig en kindvriendelijk en er is volop openbare parkeergelegenheid aan de zijkant van de woning.

Kortom: een ruime woning met 4 slaapkamers en garage op een goede locatie.

Meer informatie? Kijk dan hier.

Dit huis van de maand wordt aangeboden door Goudzwaard Makelaardij. Is dit niet wat u precies zoekt? Kijk dan bij ons volledige aanbod.

Prinsenstraat 10, 7721 AJ Dalfsen
Tel. 0529 43 20 58
info@goudzwaard.nl
www.goudzwaard.nl

Foto's 8
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand
Huis van de maand