Ga stemmen en maak kan op reis van €1500,00

Home-Win een cultuurreis t.w.v. €1500! naar boven Win een cultuurreis t.w.v. €1500!21 oktober 2010Eén van de culturele instellingen die wij ondersteunen, Museum de Fundatie is genomineerd voor de BankGiro Loterij Museumprijs 2010, een initiatief van het Prins Bernhard Cultuurfonds en de BankGiro Loterij in samenwerking met de Nederlandse Museumvereniging.

De jury prees het museum ondermeer voor haar heldere opstelling, het gebruik van afwisselende media en het enthousiaste personeel.De Museumprijs is een publieksprijs, dus het publiek bepaalt welk museum wint. Trots

Museum de Fundatie uiteraard erg trots op de nominatie, maar wij als provincie Overijssel ook, want De Fundatie herbergt onze eigen provinciale kunstcollectie. Steun dus ‘ons’ museum en stem en maak kans op een cultuurreis ter waarde van € 1500,-!Status

Cultuurgedeputeerde Dick Buursink roept iedereen op om mee te doen en een stem uit te brengen op zijn of haar favoriete museum. Stemmen kan tot 14 november. Het winnende museum ontvangt een bedrag van € 100.000,- Verkiezing tot museum van het jaar betekent voor het winnende museum daarnaast status en een grotere naamsbekendheid. Stuur dit bericht ook door aan je eigen familie en netwerken, want de concurrentie van het Boymansmuseum in Rotterdam is groot!

Stem Fundatie  klik op link!  en daarna op: stem, DOEN!!

Heeft u dit gedaan, dan krijg je een mail terug met onderstaande tekst:

Bedankt, uw stem is geteld!

U heeft gestemd op Museum de Fundatie, Zwolle/Heino!

Hartelijk dank voor het uitbrengen van uw stem! Het winnende museum wordt eind november via de media en deze site bekendgemaakt, wij zullen u hierover ook per e-mail berichten. Per mail ontvangt u eveneens een bevestiging van het uitbrengen van uw stem. Laat uw vrienden en kennissen ook stemmen!

Artikel delen: