Dalfsenaar Edwin Spijker heeft heel bijzondere handel

spijkerklok.jpg

Hier de Edwin Spijker meter

DALFSEN – Zoals afgesproken en op verzoek van Dalfsennet.nl heb ik een stukje geschreven en deze in de bijlage toegevoegd en nu dus zichtbaar voor de kijkers. Ik wens u als kijker veel leesplezier. Het onderwerp gaat over:

“Leren Venti Leren”

Energiebesparing: We zijn er druk mee!! Bestaande woningen en gebouwen isoleren we en alle nieuwbouw wordt zeer energiezuinig opgeleverd.

Dit is natuurlijk heel duurzaam en bespaart, gezien de huidige en steeds maar stijgende energiekosten, ook veel geld. Met alle isolerende en kier- afdichtende maatregelen wordt een huis of gebouw echter nagenoeg luchtdicht en wonen en werken we eigenlijk bijna in een plastic zak. Daarom is het belangrijk om goed te ventileren. Onvoldoende ventileren kan enorme invloed hebben op uw gezondheid. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

• Lusteloosheid

• Concentratieproblemen

• Hoofdpijn

• Astmatische verschijnselen

• …………..

In de media is de laatste tijd ook weer genoeg aandacht besteed aan de problemen met ventilatie voorzieningen en de gevolgen ervan. Isoleren zonder ventileren bespaart geld, maar u levert in op uw gezondheid. Dit is niet de bedoeling! Er is nu een goede oplossing: De VentiSense.

Wat doet de VentiSense?

De VentiSense leert u ventileren; op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid. Het ‘voelt aan‘ wanneer het tijd is om te ventileren en waarschuwt u meteen, zodat u direct kunt reageren. Zo houdt u uw binnenklimaat gezond. De ventilatiegraadmeters zijn CO2 en RV (relatieve luchtvochtigheid). De VentiSense meet ze allebei.

De ventilatiegraadmeters

CO2 is koolstofdioxide, een afvalstof. Koolstofdioxide komt vrij bij verbranding van fossiele brandstoffen, zoals olie en aardgas, maar wij ademen het ook zelf uit. Verblijft u regelmatig in een ruimte met een te hoge concentratie CO2 , dan kan dat leiden tot ziekteverschijnselen en verminderd prestatievermogen.

Relatieve luchtvochtigheid is het vochtpercentage dat in de lucht aanwezig is. Een te hoog of te laag vochtpercentage in uw woning leidt tot problemen. Zo ontstaan schimmels en weerplekken bij een te hoge luchtvochtigheid en kunt u last krijgen van droge ogen en huid- problemen bij een te laag percentage. De VentiSense geeft ook de temperatuur, tijd en datum aan.

Uw zesde zintuig

Goed geïsoleerde woningen waarborgen geen gezond binnenklimaat. Door goed te ventileren voorkomt u gezondheidsklachten bij u en uw gezin. U heeft wel zintuigen voor ‘frisse lucht’ maar u voelt niet wanneer de lucht niet ‘vers’ is. De VentiSense helpt u uw leefklimaat gezond te houden en u bespaart hier ook geld mee.De VentiSense, uw zesde zintuig van levensbelang!

Wilt u informatie ontvangen van de VentiSense binnenklimaatsensor, email dan naar info@ventivisie.nl

U mag ook bellen Edwin Spijker helpt u als Dalfsenaar (overigens geboren in Wythmen) met alle plezier.

Elskamp 21

7721 WT, DALFSEN

The Netherlands

Tel. +31 (0) 631 499 787

edwin@ventivisie.nl

Artikel delen: