Rijverenging heel blij met plaatselijke ondernemers

rijveraug2.jpg

Leon Diepman

HOONHORST – Een dag na het paardenspektakelweekend in Hoonhorst zijn ze vandaag alweer druk bezig de boel op te ruimen. De voorzitter van de rijvereniging De Bergruiters in Hoonhorst de heer Leon Diepman, streeft er altijd na dat een dag na het gebeuren alles weer opgeruimd is. Hierbij belangeloos geholpen door Herman van Lenthe van het gelijknamige loonbedrijf, die zich met alle plezier inzet voor de plaatselijke verenigingen, dus ook voor de ruitersport.

rijveraug1.jpg

Herman van Lenthe zelf: goed bezig!

Eigenlijk maken we geen reclame op deze site, maar dit is wel uitzonderlijk dat we dat in dit geval juist wel doen. Nu is Herman bezig met de rijplaten op te ruimen, straks gaan de units weg en vanavond wordt de tent afgebroken. Dan nog een kwestie van egaliseren, inzaaien en de grondeigenaren kunnen weer over hun grond beschikken. We hebben prachtig weer gehad het afgelopen weekend. Niet te warm, voor deze sport gewoon geweldig. Want bij warm weer heb ook gelijk weer last van die steekvliegen. Leon Diepman is uitermate tevreden over het verloop van het afgelopen weekend.

rijveraug3.jpg

Andere rijverengingen snappen niet hoe wij het hier voor elkaar krijgen dat we zo’n mooi concours  kunnen regelen in Hoonhorst. Het hele dorp loopt er altijd voor uit, dat geeft ook een boel gezelligheid.

Artikel delen: