Formido: nu ook bezig met duurzaam

DALFSEN – De tijd is voorbij dat we denken voorzienend te kunnen zijn met fossiele brandstoffen. Gas, olie en steenkool voorraden blijken binnen tientallen jaren toch echt op te raken. Onze energiebehoefte zal blijven stijgen. Het zoeken naar een alternatief is noodzakelijk. Populaire woorden als “verduurzaming”, “de Groene Revolutie” en “de Energietransitie” zijn niet langer loze woorden in Nederland. Overheid, bedrijven en niet te vergeten particulieren maken concrete stappen. We zien samen de noodzaak om te verduurzamen.

 

Langzaamaan worden windenergie, biomassa en zonne-energie projecten gerealiseerd. Door de opkomst van o.a. social media heeft vooral de consument een enorme invloed. We kunnen zelfs spreken van een revolutie die zich uit als “Power to the people”. We willen meer zaken samen lokaal regelen. Samen in de buurt de kinderopvang regelen. Samen met de familie zorgen voor je (groot)ouders. Samen met de buurt zonne-energie aanschaffen. Vooral zonne-energie is een populair product onder consumenten. Je kunt zelf heel gemakkelijk zonne-energie toepassen op je eigen dak. Je creëert je eigen groene energiecentrale. Precies waar jij en de buurman behoefte aan hebben!

 

Ook Formido Dalfsen heeft het initiatief genomen tot verduurzaming van de samenleving. We verkopen alleen artikelen met (verwerkt) PEFC hout. Sinds 2012 verkoopt Formido Dalfsen zonne-energie.

Vanaf de start een gewaardeerd en succesvol product. U kunt de producten bij ons in de bouwmarkt bekijken en een deskundige verkoper voorziet u van advies. Voor technische vragen belt u rechtstreeks met de toeleverancier Solix uit Arnhem.

 

 

Waarom is zonne-energie te koop in de bouwmarkt?

Heel simpel. Zonne-energie is sinds kort goedkoper dan reguliere stroom uit het elektriciteitsnet. Dit is geweldig nieuws want u bespaart per jaar niet alleen een fors bedrag maar u stimuleert ook nog eens het gebruik van groene stroom! In dit geval uw eigen groene stroom!

Wat is er nou mooier dan dat uw kWh-meter gewoon achteruit draait!

U betaalt eenmalig een flink bedrag voor een zonne-energie systeem. Zo’n systeem moet 25 jaar lang mee gaan. De aanschaf van zonnepanelen is wat dat betreft vergelijkbaar is met die van een keuken. U wilt een goede prijs, keuze, maar vooral ook kwaliteit. U wilt immers jarenlang plezier beleven van het product. Ook wilt u alle in’s en out’s kennen. Geen onaangename verrassingen.

Formido Dalfsen heeft voor u al deze zaken uitgezocht. Mocht er na de aanschaf toch iets aan de hand zijn dan loopt u gewoon bij ons binnen voor service.

 

Producten

Zonne-energie past praktisch op ieder dak. Formido Dalfsen biedt standaard oplossingen voor schuine en platte daken. U kunt de montage uitbesteden maar u kunt tegenwoordig zonnepanelen ook prima zelf monteren.

Hebt u voorkeur voor bijvoorbeeld een zwart zonnepaneel of een andere afmeting? Wilt u ook de meterkastaanpassingen bij Formido Dalfsen bestellen? Het kan allemaal.

Als u eenmaal hebt bestelt dan leveren we binnen 3-4 weken. Formido Dalfsen rekent geen transportkosten.

 

Vragen?

Natuurlijk hebt u nog veel vragen.

Is er een subsidie mogelijk?

Wat is de garantie en wat is het merk zonnepaneel?

Wat is de afmeting van een zonnepaneel?

Wat moet er precies in de meterkast gebeuren?

Op de internetsite van Formido Dalfsen staan de antwoorden op uw vragen. Ook kunt u een checklist downloaden. Zo vergeet u niets!

Formido Dalfsen organiseert in samenwerking met leverancier Solix een zonne-energie roadshow. Dat betekent dat we op 29 mei 2013 een infoavond organiseren. Deze infoavond zal starten om 19:30 uur en rond 21:30 afgelopen zijn.

Hij kan echter alleen doorgaan bij genoeg aanmeldingen! U kunt zich gratis inschrijven via de inschrijfkaart die verkrijgbaar is bij de kassa van Formido Dalfsen!!

 

 

Artikel delen: