Dalfser lente fair op zaterdag 12 april

Dalfser lente fair op zaterdag 12 april

DALFSEN – Op zaterdag 12 april van 10.00 uur t/m 17.00 uur organiseert Ondernemend Dalfsen weer in het groenste dorp van Nederland een lente fair! 14 dagen later dan de koele lente van vorig jaar. De deelnemers bestaan uit leden van Ondernemend Dalfsen aangevuld met ondernemers uit het Vechtdal. Op deze manier kunnen we elkaar versterken en iedereen kan met het thema lente prima uit de voeten. Het is weer een mooie uitdaging geweest om een gevarieerd aanbod te creëren, de modezaken komen met de nieuwste voorjaarscollectie verder aangevuld met kramen en lente gadgets. Nieuw op de agenda is de lezing en presentatie georganiseerd door de Tuinen van Mien Ruys. Ondanks dat dit bedrijf 90 jaar bestaat heeft het alles in het werk gesteld om deze dag naar Dalfsen te komen. Er vinden twee presentaties plaats in De Overkant om 13.30 uur en 15.30 uur. De entree van deze presentaties zijn gratis.

Tevens heeft Ondernemend Dalfsen een zeer aantrekkelijke kassabonnen-voorjaarsactie; deze loopt van 7 april t/m zaterdag 19 april. U maakt kans tegen inlevering van uw kassabonnen waardebonnen te winnen van € 20,- t/m € 200,- Deze bonnen zijn inwisselbaar bij alle deelnemers van Ondernemend Dalfsen. De deelnemers van deze actie zijn te herkennen aan een opvallende vechtdalklaver sticker op de etalages.

Ook de kinderen zijn niet vergeten dit jaar op de fair, er komt een grote partytent waar volop geknutseld kan worden met als thema lente en voorjaar. In de middaguren kunnen kinderen ook nog geschminkt worden. Ondernemend Dalfsen wil met de lente fair ook uitdragen dat we trots zijn op de vermelding dat Dalfsen het groenste dorp van Nederland is geworden. Hopend op een mooie stralende dag.

Foto: Geert Bistervels

 

Artikel delen:
Foto 1