Begeleiding voor onze schildersgroepen gevraagd

DALFSEN – NIEUWLEUSEN – HOONHORST – Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen organiseert schilderlessen voor senioren. Voor begeleiding van deze groepen zijn wij met spoed op zoek naar enkele vrijwilligers.  Het gaat hierbij niet om lesgeven, maar om begeleiding. Het is de bedoeling dat u mensen op weg helpt, aanwijzingen geeft en hun vragen beantwoord op het gebied van de schilderkunst.
De schildersgroepen starten weer in september 2014. Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen is dan verhuisd naar de Trefkoele, dus daar worden in Dalfsen de lessen gegeven. Hierbij gaat het om maandagmiddag.

 

Voor Nieuwleusen zoeken wij een vrijwilliger, die de schildersgroep wil begeleiden op donderdagmiddag in ‘de Olmen’, Oosterveen 21. De schilderlessen worden wekelijks gegeven, maar wanneer men liever 1x per 14 dagen wil lesgeven is dit ook mogelijk.
Voor Hoonhorst zoeken wij iemand, die tijdens de ouderenochtend 1x per 14 dagen op dinsdagochtend, een klein groepje senioren wil helpen bij het schilderen. Heeft u belangstelling of wilt u informatie dan kunt u contact opnemen met Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89, 7721 DW Dalfsen, tel. 0529-434570.

Artikel delen: