Ierse ambassadeur op bezoek - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Ierse ambassadeur op bezoek

DALFSEN – Hoog bezoek in de Muldersstraat Oudleusen. Op zijn verkenningstoer langs Nederlandse bedrijven buiten de Randstad deed de Ierse ambassadeur Mr John Neary het Keenan Centrum Wennemars aan. Samen met zijn adviseur bracht de vertegenwoordiger van de Ierse Republiek in Nederland een uitgebreid bedrijfsbezoek bij Dick en Reineke Wennemars.
Doel van zijn komst was een nadere kennismaking met bedrijven die zaken doen met Ierse firma’s. Wennemars importeert Keenan voermengwagens. Deze landbouwmachines worden gemaakt in Ierland. Begeleid door wethouder Maurits von Martels kreeg de ambassadeur een rondleiding langs de verschillende aspecten van het bedrijf.
Mr John Neary toonde zich zeer geïnteresseerd in de integrale aanpak van de firma Wennemars. De combinatie van agrariër, voedingsspecialist en dealer van Keenan zorgt ervoor dat de firma Wennemars collega-agrariërs integraal kan bedienen in de keten van aanschaf, gebruik, service, en bijscholing. Op landbouwbeurzen in Nederland , België en Luxemburg trekt de stand van Keenan Centrum Wennemars steevast veel belangstelling.

[Fotobijschrift:]
Dick Wennemars (links) demonstreert aan Mr John Neary (midden) hoe de voervezels intact blijven bij gebruik van het Ierse mengvoersysteem. Rechts de adviseur van Mr John Neary.

Foto is van Paul Scholten.

Artikel delen:
Foto 1