Wie mist deze hond? Eigenaar nog steeds niet gevonden UPDATE - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Wie mist deze hond? Eigenaar nog steeds niet gevonden UPDATE

LENTHE – DALFSEN – Deze hond is eergisteren avond / nacht aan komen lopen. Omgeving van de Witte Gans, Heinoseweg, Moezenbeld. De hond is daar opgevangen bij bewoners en is zelfs bij dit adres al begonnen met de slacht van de kippen. Dus als iemand weet waar die hond  thuis hoort, dan wel graag heel spoedig bericht, voor dat er nog meer kippen aan gaan. Meer info: 0529 – 435516.  Als de eigenaar nog komt (dat is nog maar de vraag, want het lijkt er steeds meer op dat die hond gedumpt is) mag die wel een goede legkip weer meebrengen, het liefst eentje die dubbeldooiers legt!

Meer roof

Een inwoner uit het Sterrebos is ook bijna al zijn kippen kwijt, op één na. Bij een andere inwoner uit het Sterrebos, zijn al zijn eigen gekweekte fazanten dood gebeten en een kip. Het is niet heel zeker of dit om dezelfde hond gaat. Maar dit is geen goede ontwikkeling.

De hond die in de nacht van vrijdag op zaterdag bij ons is komen aanlopen is vanmorgen door de dierenambulance opgehaald. Ook heeft de eigenaar zich vanmiddag gemeld. Hij had via via gehoord dat wij een herdershond hadden gevonden. Omdat hij niet een regelmatige bezoeker is van Dalfsennet.nl had hij het bericht nog niet gelezen.

 

Foto's 2
Wie mist deze hond? Eigenaar nog steeds niet gevonden UPDATE - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: