Meezingen met Mozart

REGIO – Op zaterdag 5 november 2016 geeft het Sallands Bachkoor een uitvoering van drie bekende Composities van Mozart: zijn Requiem, de Krönungsmesse en het Ave Verum Corpus. Liefhebbers van koormuziek kunnen die avond in het najaar hun hart ophalen. Meer dan dat: wie een goede zangstem heeft, mag meezingen in dat concert!

Het Sallands Bachkoor biedt de mogelijkheid om vanaf 5 september twee maanden als projectkoorlid met hen mee te repeteren. Dat geldt voor ‘oud’ en jong, met accent op laatstgenoemde categorie. Het is eveneens mogelijk om het tijdelijke koorlidmaatschap met anderhalve maand te verlengen, teneinde tevens mee te doen aan het kerstconcert in de stadskerk van Ommen, op 20 december.

De koorrepetities zijn op alle maandagavonden in gebouw De Kern aan de Bouwstraat in het centrum van Ommen, te beginnen om 19.45 uur. Dirigent Leendert Runia heeft de leiding van deze avonden en van de concerten op 5 november en 20 december.

Inlichtingen over deelname aan het Mozartconcert verstrekt Sallands Bachkoor voorzitter Judith van Kesteren, Telefoon 06‐15264127.

Het Mozartconcert op 5 november is in De Antenne aan de Wilhelminastraat in Dedemsvaart.

Nadere berichten daarover volgen na de zomer.

Artikel delen: