4 zaterdagen feest voor jou bij het Boskamp!

4 zaterdagen feest voor jou bij het Boskamp!

DALFSEN – Het Boskamp bestaat deze zomer 55 jaar! En dat gaat gevierd worden met een aantal zomerse zaterdagavonden gevuld met een gezellig programma. Zo is er komende zaterdag 30 juli “Back to the 80’s and 90’s”. Met de vrolijke muziek uit de disco jaren toen ook Het Boskamp veelvuldig werd omgebouwd tot heuse discotheek. Trek je spijkerbroek met wijde pijpen aan en “lets Disco!” En voor mensen uit de omgeving: kom op de fiets, dan kost het je aan benzine helemaal niets.
Zaterdag 6 augustus is er een gezellige karaoke avond. Je kan kiezen uit meer dan 1000 titels met zowel de oude bekende maar ook moderne liedjes. En ben je niet super bij stem. Dat geeft niets want het publiek leest de tekst op een monitor mee en helpt je natuurlijk een handje.
Zaterdag 13 is er een Pubquiz. In kleine teams worden er vragen en opdrachten uitgevoerd. Welk team is het slimst of weet het meest vanuit de pub? Een eigen team is niet noodzakelijk. Ook individueel kan je komen deelnemen.
Tenslotte is er op zaterdag 20 augustus een “Golden Oldies” avond met de gezellige muziek uit de jaren 60 en 70. Ook deze muziek is nog steeds in ruime mate populair als je kijkt naar de ruime belangstelling voor de jaarlijkse top 2000. De DJ draait vast wel jouw favoriete plaat uit deze tijden.

Alle avonden beginnen vanaf 21:00 uur. De toegang is natuurlijk gratis. U bent van harte welkom in Café Restaurant Het Boskamp.

Artikel delen: