OutTrade BV komt met outletstore “In de Tuin” - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

OutTrade BV komt met outletstore “In de Tuin”

NIEUWLEUSEN – Vanaf 3 mei opent OutTrade een eigen outletshop in het centrum van Nieuwleusen.  In de Tuin bevat stijlvolle outdoor artikelen. Met de zomer op komst kan de klant kiezen voor terrasheaters, tuinhaarden, barbecues en accessoires.

Het naderende mooie weer gaf de laatste impuls aan initiatiefneemster Angela Dijkman om deze shop in outdoor artikelen te starten. ‘Met de lente en de zomer voor de deur gaan mensen weer actief kijken hoe ze het buitenleven kunnen verlengen, daar spelen we met de winkel extra op in.’


In de Tuin is woensdag tot en met vrijdag van 11 tot 6 geopend en op zaterdag van 10 tot 4 uur. De nieuwe winkel, schuin tegenover de Albert Heijn, brengt verschillende producten voor de tuin en het terras.
‘Klanten kunnen in de winkel direct een sfeerbeeld creëren en zien meteen de werking van het product,’ aldus Angela Dijkman.

De vier dagen p/w geopende winkel is er ook om de klanten van extra informatie en sfeeradvies te voorzien. ‘De winkel moet een inspiratiebron zijn voor iedereen die aandacht aan de tuin wil schenken en we willen daar graag mee helpen,’.

Foto 1
Artikel delen: