Sercodak Dalfsen maakt zich op voor de finale

DALFSEN – Vanavond, 29 april, speelde Sercodak Dalfsen de 10e en laatste wedstrijd in de nacompetitie. De bus reisde af naar het Noord-Hollandse Nibbixwoud waar om 19.30 uur tegen Westfriesland SEW werd gespeeld.

Omdat Sercodak zich vorige week al had geplaatst voor de finalewedstrijden, was de spanning rondom de wedstrijd van vanavond niet zo groot. Maar toch, je wil ook die laatste wedstrijd gewoon winnen. Daarnaast is deze wedstrijd ook belangrijk om het wedstrijdritme en de routines vast te houden. Want de komende wedstrijden, daar gaat het om.

Het spel was, om in de sfeer van 27 april te blijven, niet eentje die een lintje verdiende. Sercodak deed gewoon wat het moest doen, hoewel het er soms best fel aan toe ging.
Met het oog op de komende wedstrijden en de tegenstander was het misschien ook niet verkeerd om het onderdeel ‘vrij worstelen’ te blijven oefenen. Dat bleek bijvoorbeeld zo’n 7 minuten voor tijd. Op dat moment had Sercodak nog maar 3 veldspeelsters en een keepster in de wedstrijd. De rest zat een tijdstraf van 2 minuten uit.
Uiteindelijk won Sercodak met 25-36 na een ruststand van 11-18.

Op 6 mei om 19.30 uur speelt Sercodak Dalfsen de 1e finalewedstrijd uit tegen VOC in Amsterdam. Steun de meiden! Kaarten zijn nu volop te koop via de website www.tophandbal-dalfsen.nl! Geen zin om zelf te rijden? Reis gezellig mee in de supportersbus van South West Tours voor maar 5 euro per persoon!
Ook voor de thuiswedstrijd op 14 mei kun je je kaarten al kopen via de website. Zorg dat je er snel bij bent, want op is op!

Artikel delen: