Ankums Maisfeest was voor iedereen

DALFSEN / ANKUM – Het maisfeest was voor iedereen, de hele familie. Vijf vrienden uit Ankum zetten vorig jaar het Maisfeest opnieuw op de kaart.

Vorig jaar was dit zo’n succes dat het feest dit jaar werd uitgebreid met de zondag. Bij het maisfeest wordt het begin van de maisoogst gevierd. Brachten de vorige twaalf edities gemiddeld zo’n acht- á negenhonderd bezoekers op de been, zaterdag en zondag waren dat er een slordige vijftienhonderd.  Nieuw dit jaar was dat de bezoekers gebruik konden maken van een soort busdienst. Naast familieactiviteiten als het maisvolleybaltoernooi was de grote Maisparty op zaterdagavond de grote publiekstrekker.

Er waren optredens van de Beatcrooks, een vernieuwend duo uit de Achterhoek, en de Coverband Bad Shoes. Vijf heren lieten in medley-vorm alle hits van toen en nu los op het publiek. Van de klassiekers van the Rollings Stones en Michael Jackson, nederpop-hits van Marco Borsato, André Hazes en Nielson tot de hits van Armin van Buuren, Ed Sheeran en Kensington.

Artikel delen: