Luco: Net terug uit het gemeentehuis.  Hierbij eerste reactie

DALFSEN – Daar kom je toch even je nest weer voor uit, beloven ik kom er vannacht op terug, en er komt niets denk je dan. Maar echt, Luco komt terug. Want je denkt hij ligt al lang op 1 oor. Nee, voor Dalfsennet blijft hij even wakker en komt met zijn reactie: Natuurlijk loopt de spanning in de loop van de avond op. En het is dan zo tegen 24.00  uur erg mooi dat de ChristenUnie opnieuw gewonnen heeft.

Blij dat we in de gemeenteraad opnieuw met 3 zetels terugkomen.  We zaten niet eens zover van de vierde zetel af. We danken al onze 2267 kiezers hartelijk voor hun vertrouwen.

Heel verrassend dat de PvdA – tegen de landelijke trend in – er een zetel bij heeft gekregen.  Knap werk en een felicitatie waard.

Ik vind het bizar dat op basis van 1 stem verschil de restzetel-verdeling tussen GB en CDA lijkt beslist. Tegelijk ligt dit zo dicht bij elkaar dat er misschien toch weer ruim 14.000 stembiljetten moeten worden geteld. Eén ding is zeker; er mag vrijdagmorgen geen enkele twijfel over de uitslag meer bestaan.

We wachten natuurlijk de uitslag over de voorkeursstemmen even af, maar hierbij verwacht ik geen verrassingen meer voor ons.  We hebben er zin in om ons straks voor de inwoners van de  mooie gemeente Dalfsen in te zetten.

Groet,

 

Luco Nijkamp

Lijsttrekker ChristenUnie

het aantal stemmen (nu 2267)

procentueel (nu 15.4 %)

Jammer dat de andere partijen nog niet op ons verzoek van Dalfsennet zijn in gegaan Om een eerste reactie te geven.

Fijne nacht.

Artikel delen: