Vrijwilliger Veneboer altijd in de weer

Vrijwilliger Veneboer altijd in de weer

HOONHORST – Vrijwilliger de heer Veneboer is altijd in de weer voor werkzaamheden voor de kerk of wat daar mee te maken heeft. Vooral het buitenwerk daar is hij de man voor. Hij vind het ook mooi dit te kunnen doen. Ik ben nu nog goed gezond, dan ist toch prima dat je op deze manier toch bezig blijft?

Hij doet het ook merkbaar met plezier en niets moet zegt hij. Een poos geleden heeft hij hier zand op laten brengen.  En nu is hij bezig met het voorwerk, want binnenkort gaat het graszaad er in. De heg beplanting zit er ook al in. Hier eens een keer geen beukenheg, want dat zie je overal.

 

In de Pastorietuin heeft hij weer veldbloemmengsel ingezaaid, Dat ziet er altijd prachtig uit dat dat in bloei staan. Kiek hier mar eens.

 

Alleen de stoep moet nog steeds gemaakt worden, moet je kijken wat een boggels en gaten. Ik heb keurige trottoirbanden aangebracht. En Otto Koerhuis zou die stoep aan pakken. Is Otto dan ook vrijwilliger van deze parochie. Bej gek jo, die is van de gemeente, ma ik denk dat hij deze belofte vergetten is zeg Venneboer.

Maar voor de rest ziet alles er weer Pico Bello uit en ondertussen is de pastorie ook bewoond. Er zijn 2 wooneenheden in deze monumentale gebouw gemaakt. Alleen is het nog steeds wachten op aansluiting van de nutsvoorziening, daar wordt al vanaf mei vorig jaar opgewacht. Dat lijkt weer nergens op, dat dit zo lang moet duren. Daar kennen ze nog geen marktwerking schijnbaar.

Foto's 4
Vrijwilliger Veneboer altijd in de weer
Vrijwilliger Veneboer altijd in de weer
Vrijwilliger Veneboer altijd in de weer
Artikel delen: