N348 twee weekenden afgesloten

LEMELERVELD – N348 tussen Luttenberg en Lemelerveld twee weekenden afgesloten. In de weekenden van vrijdag 26 oktober 19.00 uur tot en met maandag 29 oktober 6.00 uur en vrijdag 2 november 19.00 uur tot en met maandag 5 november 6.00 uur is de N348 tussen de kruising met de Luttenbergerweg en de nieuwe aansluiting Lemelerveld Zuid in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

 

Tijdens deze weekenden worden de in- en uitvoegstroken bij restaurant de Lantaren verbreed en worden er nieuwe lagen asfalt aangebracht op dit deel van de N348. Daarnaast wordt de nieuwe markering aangebracht en worden de bermen voorzien van grasbetonsteen.

 

Omleidingen

Doorgaand verkeer van Raalte naar Ommen en vice versa is niet mogelijk. Het verkeer wordt omgeleid via diverse omleidingsroutes. Meer informatie over deze routes en de werkzaamheden aan de N348 is te vinden op de website www.overijssel.nl/n348.

De aansluitingen op de N348 bij Luttenberg en Lemelerveld Zuid zijn wel beschikbaar en Lemelerveld is bereikbaar vanuit de richting Ommen. De aangrenzende parallelwegen van het betreffende wegvak zijn ook afgesloten voor doorgaand verkeer. Bewoners aan deze parallelwegen kunnen wel bij hun woning komen en Restaurant de Lantaren is bereikbaar.

Artikel delen: