Lars Brinkhuis uit Oudleusen tweede op het Kersttoernooi - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Lars Brinkhuis uit Oudleusen tweede op het Kersttoernooi

OUDLEUSEN – HOOGEVEEN – Lars Brinkhuis uit Oudleusen werd tweede op het Kersttoernooi in Hoogeveen. Hierbij een verslag van het Sambo toernooi in Vilnius, Litouwen. Lindy Zandman is daar derde geworden. Tevens is zij genomineerd als Sporttalent in de Gemeente Ommen voor de Sportverkiezing.

Afgelopen zaterdag, 15 december, hebben judoka’s van Emsland uit Ommen deelgenomen aan het Kersttoernooi in Hoogeveen. Mart Veurink wist in een pittige poule zijn eerste partij te winnen, helaas verloor hij daarna en mocht niet naar de finaleronde. Lars Brinkhuis kwam wel in de finale en knokte zich naar een mooie tweede plaats. Tim Kremer heeft een aantal mooie partijen laten zien en hiermee uiteindelijk de 4e plaats weten te behalen.

In Vilnius, Litouwen, werd dit weekend het Eigminas Sambo Tournament georganiseerd, een Internationaal Jeugdtoernooi. Ruim 10 verschillende nationaliteiten waren hier aanwezig om te strijden om het eremetaal. Lindy Zandman kwam uit in de klasse tot 60 kg en startte haar toernooi met een mooie winstpartij. Volgende partij werd verloren en daardoor moest ze vechten om het brons. Deze partij werd gewonnen en dus een mooie derde plaats voor Lindy in Vilnius. Lindy heeft laten zien dat ze over zeer veel kwaliteit beschikt en is niet voor niets genomineerd als Sporttalent 2018 in de gemeente Ommen!

 

 

Artikel delen:
Foto 1