Kerstconcert Con Amore - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Kerstconcert Con Amore

LEMELERVELD – Con Amore uit Lemelerveld , onder leiding van dirigent Wim van Lenthe, houdt 22 december het  jaarlijkse Kerstconcert in de Heilig Hartkerk in Lemelerveld. Het koor, dat dit keer dus op zaterdag optreedt, is er weer in geslaagd een sprankelend programma samen te stellen, dat garant staat voor een avond luistergenot in een sfeervolle kerk met bekende en minder bekende kerstmuziek.

Muzikaal wordt Con Amore ondersteund door pianist/organist Bert Bootsma en het Harderwijks Strijkorkest.

Yvonne Boerdam, lid van Con Amore en sopraansoliste, zal enkele prachtige solo´s vertolken waaronder het ‘Avé  Maria’ van Bach/Gounod.  Yvonne is, naast soliste bij Con Amore, bekend als soliste bij koren in de wijde omgeving.

Gastkoor op deze avond is Sincero. Dit vrouwenkoor uit Heino  staat onder leiding van dirigente Sonia Bjornsen. Het koor bestaat op dit moment uit 28 leden. Er wordt meestal drie- of vierstemmig gezongen. Het repertoire is veelzijdig: van pop tot klassiek.Voor dit concert heeft het koor een mooi programma ingestudeerd: vrolijke kerstliedjes worden afgewisseld met serieuzer repertoire.

Con Amore hoopt samen met Sincero een mooi concert te geven.

Het belooft weer een avond genieten te worden in kerstsfeer met prachtige muziek!

Wij nodigen u van harte uit om op zaterdagavond 22 december naar de Heilig Hart in Lemelerveld te komen. Het concert begint om 19.30 uur. De toegang is gratis, maar uw vrije gift bij het verlaten van de kerk is zeer welkom.

 

 

 

 

Artikel delen:
Foto 1