De Bonte Stegge steunt MakeAWish - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

De Bonte Stegge steunt MakeAWish

DALFSEN – Na het verkopen van de wenssterren en alle prachtige producten en diensten die werden verkocht op de Kerstmarkt, hebben we vanmorgen onze 1e Jeelo project afgesloten. Een cheque ter waarde van 681 euro werd overhandigd aan MakeAWish.

SUPER trots zijn wij op onze leerlingen!
Gisteravond verzorgden de leerlingen van de Bonte Stegge een echte kerstmarkt. In de afgelopen twee maanden stond het project “Omgaan met geld” centraal. De leerlingen bezochten bedrijven. Organisaties gaven workshops op school. De workshops gingen over reclame maken, begrotingen opstellen, onderhandelen en omgaan met geld.

Het einddoel van het project was: “verzorg samen een kerstmarkt en verkoop je eigen producten en diensten”. Dit hebben alle leerlingen voortreffelijk aangepakt. Er werd gezongen, er was een kinderoppas geregeld, kinderen verkochten koekjes, drinken, kaarten en ook konden de bezoekers loten kopen en iets winnen.

Uiteindelijk hebben de kinderen een opbrengst bij elkaar gehaald van maar liefst 681 euro. De cheque ter waarde van 681 euro werd overhandigd aan MakeAWish.

Voor nu een hele fijne vakantie en in januari gaan we weer fris van start met het 2e Jeelo project “Veilig helpen”.

Artikel delen:
Foto 1