Politie Heino neemt 5 vuurwerkpistolen in beslag - Foto: Politie
Foto: Politie

Politie Heino neemt 5 vuurwerkpistolen in beslag

HEINO – Gistermiddag heeft de politie van Heino deze 5 vuurwerkpistolen in beslaggenomen met daarbij een flinke hoeveelheid patronen. Hoe mooi en spannend het wellicht ook is, deze dingen zijn echt verboden. En ook al heb je er geen slechte bedoelingen mee, toch willen we deze dingen niet in Nederland zien.

Stel je voor dat wij iemand met een dergelijk pistool zien lopen. Wij zullen ons échte wapen op die persoon richten en moeten handelen. Overdreven? Nou nee. Wij wachten niet af en beschouwen het altijd als een echt vuurwapen.
De ex-eigenaar van deze wapens zal een proces-verbaal krijgen van het OM en dat zal vermoedelijk een fors bedrag zijn. Zonde!
Heb je zelf misschien een vuurwerkpistool? Lever hem dan in aan het bureau voordat wij hem ophalen en je een proces-verbaal kan verwachten.
Wij kunnen wellicht een goed woordje voor je doen bij het OM want dat doen we veel liever dan in een onveilige situatie terecht komen.
Gooi hem niet weg o.i.d.. Het risico is dat een kwaadwillende persoon hem in handen krijgt en er domme dingen mee doet. Een overval plegen bijvoorbeeld. Foto Politie Heino

 

 

Artikel delen:
Foto 1