Zonnebloem zet haar gasten in de bloemetjes - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Zonnebloem zet haar gasten in de bloemetjes

DALFSEN – Gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Dalfsen werden verrast met een bloemetje. De Coronatijd is een lastige tijd voor de doelgroep van de Zonnebloem. De belangrijkste doelstelling van het Zonnebloemwerk, het bezoeken van de gasten, kwam stil te liggen.

Reeds geplande activiteiten moesten worden geannuleerd. Voor de gasten was dit alles een groot gemis. De vrijwilligers hebben hun uiterste best gedaan om toch contact te houden met hun gasten. Om zowel de gast als de vrijwilliger moreel te steunen in deze bijzondere omstandigheden heeft het bestuur van de Zonnebloem afdeling Dalfsen aan een ieder een fleurig bloemetje uitgereikt.

Zoals u ongetwijfeld weet houdt de Zonnebloem in de maanden mei en juni haar lotenactie. Helaas kan de gebruikelijke verkoop bij u aan de deur dit jaar niet of slechts in beperkte mate plaatsvinden. Deze verkoop is voor onze afdeling heel belangrijk om de activiteiten van de Zonnebloem mogelijk te maken. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem. U kunt namelijk toch loten kopen, maar dan op digitale wijze. gebruikt u hiervoor naar de volgende link: https://www.zonnebloem.nl/loten/p/bartscheperboer
U komt dan direct op het verkooppunt van de Zonnebloem afdeling Dalfsen. Door uw aankoop op dit verkooppunt ontvangt de afdeling Dalfsen een groot deel van de verkoopopbrengst. Dit geld wordt dan weer ingezet voor haar activiteiten die hopelijk binnenkort weer gestart kunnen worden.

Foto's 3
Zonnebloem zet haar gasten in de bloemetjes - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Zonnebloem zet haar gasten in de bloemetjes - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: