We hebben weer nieuwe jappels! - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

We hebben weer nieuwe jappels!

HOONHORST – Nieuwe  jappel met spekkies en tuinboontjes. Ze zijn er weer nieuwe jappel (aardappelen) en de tuinboontjes. In onze zelfpluktuin voor groente en (zacht) fruit kun je geheel opgaan in de natuur en toch de kost bij elkaar scharrelen.  Alles is onbespoten en er wordt geen kunstmest gebruikt.

Op dit moment kunnen we aanbieden: aardbeien, kruisbessen, rode bessen, witte bessen,  tuinbonen,  komkommers, aardappelen, sla in soorten , rucola, kruiden om te snijden, eitjes van de scharrelkip en is natuurlijk het varkensvlees van onze landvarkens gewoon uit de vriezer te “plukken”. Binnenkort komt daar nog meer bij zoals tomaten, appels, peren, en koolsoorten.

Als u er toch bent loop gelijk ons kruidenlabyrint en bezoek de varkentjes, de loopeendjes, de parelhoenders, de kippen en de koetjes.

Elke woensdag, vrijdag en zaterdag plukdag! van 9.00 – 16.00 uur

Alles is gelijk mee te nemen. Ligt het even niet in de winkel omdat we het graag dagvers houden of wilt u niet zelf de aardappelen rooien  dan lopen we graag even met u mee (op 1.5 meter afstand) om te helpen.

Tibbensteeg 12 Hoonhorst

www. decohof.nl

Foto's 2
We hebben weer nieuwe jappels! - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: