Bezoekerscentra per 1 juli beperkt open

DALFSEN – Landschap Overijssel opent per 1 juli bezoekerscentra en start kleinschalige activiteiten. De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus worden stap voor stap versoepeld. Als onderdeel van de tweede stap gaat ook Landschap Overijssel weer een beetje ‘open’.

Zo gaan onze bezoekerscentra per 1 juli beperkt open en organiseren wij een aantal kleinschalige activiteiten in het landschap. Op deze manier stimuleren we dat mensen op een verantwoorde manier van het landschap kunnen blijven genieten.

 

Uiteraard zijn hierin te allen tijde de algemene hygiënerichtlijnen en praktische richtlijnen van het kabinet van kracht. Wij volgen de dagelijkse ontwikkelingen en passen daarop indien nodig ons beleid aan. Op onze website en via onze social media staat alle actuele informatie.

 

Openingstijden bezoekerscentra
Per 1 juli gaan onze bezoekerscentra beperkt open. Daarmee wil Landschap Overijssel weer meer zichtbaar zijn in de gebieden en in haar monumenten. In elk centrum worden maatregelen getroffen om een veilig bezoek volgens de richtlijnen van het RIVM te waarborgen. De actuele openingstijden van onze bezoekerscentra vind je op onze website.

 

Aanmelding activiteiten noodzakelijk
Per 1 juli 2020 organiseert Landschap Overijssel weer excursies (en trainingen) waarbij aanmelding noodzakelijk is. Dit zal eerst kleinschalig worden opgezet en langzaam worden uitgebreid. Ook tijdens deze activiteiten worden maatregelen getroffen om bij deelname de richtlijnen van het RIVM te waarborgen. Conform deze richtlijnen zijn evenementen waarvoor een vergunningsplicht geldt voorlopig niet mogelijk. Het actuele aanbod aan kleinschalige excursies vind je op onze website.

Artikel delen: